onsdag den 29. september 2010

Tid.

Jeg har igennem en længere periode sorteret i mine madopskrifter. Det er utroligt så mange løsblade man (eller jeg) kan få samlet sammen, og det kan virke meget uoerskueligt at komme i gang.
Jeg har klippet og klistret, sorteret og smidt ud og ændret så de passer i A5-størrelse (en opskrift på hver side). Jeg gjorde det på den måde, at jeg købte et par nye mapper, som jeg besluttede skulle indeholde en vis kategori. Derefter pillede jeg de opskrifter fra som passede til den kategori og satte dem i alfabetisk rækkefølge. Da jeg havde fyldt de nye mapper på den måde, tog jeg en af de gamle mapper og fyldte indholdet over i en af de andre gamle mapper, så jeg havde en ledig igen, der var klar til at blive fyldt på samme måde. Jeg synes det blev til at overskue, når jeg kunne nøjes med lidt af gangen. Nu er alle opskrifter på plads (for første gang i mange år). Dog mangler jeg lige at lave nogle nye rygmærker, så det kan blive pænere, ja og indholdet i mappen passer til det, der står der er i. Det sidste er nok det smarteste.

søndag den 26. september 2010

Et brev

Der kom et brev til Julie i går. Hun fik julelys i øjnene. Det betyder nemlig, at hun er kommet ind på sit drømmestudie. Hun stater på pædagogseminariet til februar. TILLYKKE

lørdag den 25. september 2010

Havens blomster.

En tur rundt i haven gav mig lyst til at binde en lille buket, som nu står og pynter på spisebordet. 
Jeg har tidligere gået til blomsterbinding i flere sæsoner, senest ved en rigtig dygtig lærer, som er bosiddende her i lokalområdet.  Økonomi og tid var grunden til, at jeg stoppede med at gå til blomsterbinding. Der skal mange materialer til hver gang, som jeg købte i dyre domme, og hvis ikke jeg brugte den "lette løsning", skulle jeg ud i naturen og samle materialer. Ikke at det ikke er dejligt, men det er pokkers svært at nå efter en lang arbejdsdag, samtidig med, at der skal lavet aftensmad og gøres klar til næste dag.

onsdag den 22. september 2010

Solen.

Jeg suger solens stråler til mig i disse dage. Det er vist snart slut, i hvert fald i følge vejrudsigten. Jeg bliver nok nødt til at erkende at sommeren er ved at gå over i efterår.
Efterår er nu også en dejlig tid, men det gjorde nu ikke noget hvis den lod vente på sig lidt endnu.

søndag den 19. september 2010

Ny stil.

Jeg forsøger at starte en ny stil, nemlig at lave madplan. Hvor svært kan det være. Nogle vil nok sige, det er let, og for andre er det aldrig lykkedes ret længe af gangen. Nu prøver jeg. Hvor længe det varer, vil kun tiden vise, men jeg håber, jeg har opfundet en metode, der virker for mig.

onsdag den 15. september 2010

Endelig tid.

Så fik jeg endelig lidt tid foran computeren igen.
Jeg lovede jo at vise, hvad kniplingen skulle bruges til, så nu er klemmerne forenet med det gamle vaskebræt.

søndag den 12. september 2010

Søndag.

Her er stille. Resten af familien ligger under dynerne endnu, så jeg sidder her og nyder stilheden. Det varer nok ikke længe inden de vågner op til en rolig søndag.
Jeg er blevet færdig med denne lille blonde, som har været et stykke tid undervejs. Det er nu ikke fordi det har været svært, men den har holdt en lang sommerferie. Hvad den skal bruges til, må i se en anden dag, for nu begynder det at pusle lidt rundt omkring.

fredag den 10. september 2010

Tillykke.

Min far nyder at arbejde med træ.
Han har blandt andet renoveret mange af
vores gamle arve-møbler,
lavet et nyt badeværelsesvindue,
og så har han også lavet denne fine rangle til mine piger,
da de var små.
TILLYKKE
I dag fylder han 70 år, og vi skal fejre ham senere i dag.

Jeg har ikke spurgt om lov til at sætte dette billed herind,
 men han fortjener at blive hyldet,
så nu må vi se, om jeg bliver gjort arveløs ;)

torsdag den 9. september 2010

Tæt.

Jeg er tæt på målet.
Gad vide om jeg kan huske hvordan, jeg lukker af.

mandag den 6. september 2010

Udsigt.

Det er her med denne udsigt jeg har holdt weekend. Vi har været på Flyvesandet Camping med udsigt til Æbelø. Vejret var perfekt til afslapning og masser af gåture i den pragtfulde natur.