onsdag den 29. februar 2012

Forår?


Forår er det måske ikke endnu. De lover vinterligt vejr igen fra weekenden, men det skal nu ikke hindre os i at nyde det forårsagtige vejr, vi har i disse dage.Et vejr der indbyder til tur langs stranden. Man kan næsten fornemme sommeren, hvor man kan gå med bare tæer i sandet og soppe i vandkanten. Skoene beholdt vi nu på, men dejligt var der. Der var også andre, der var lokket ud af det gode vejr.


tirsdag den 28. februar 2012

Lidt.Jo jo lidt strikker jeg da. Jeg er ved at strikke et tørklæde med hæklede cirkler fra Rasmilla. Det var et køb, jeg gjorde da både hun og jeg, samt en masse andre var i Svendborg. Det er et helt enkelt mønster, der hurtigt sidder i fingerne, så helt perfekt til fjernsynskiggeri.søndag den 26. februar 2012

Afslapning.


Solen skinner fra en skyfri himmel. Jeg har ferie, og det er uden andre planer end afslapning og nydelse. De næste par dage skal der hygges med gæster langvejs fra. Kan det blive bedre.

torsdag den 23. februar 2012

Hvorfor ?


Jeg elsker vintergækker. De er noget af det første der blomstrer. De holder længe, men alligevel har jeg stort set ikke andre end denne lille gruppe. 

HVORFOR?

Og så er de oven i købet ankommet af sig selv lige i kanten af græsplænen. 

tirsdag den 21. februar 2012

Genbrug.

For snart et par uger siden fik jeg denne fine gave. Det er en broche, som er lavet af en gammel lynlås, der er foldet som en rose og påmonteret en sikkerhedsnål. En fin og sjov ide, hvis man har en gammel lynlås liggende.


søndag den 19. februar 2012

Tankerne flyver.

Vi sidder her og har lige spist en italiensk inspireret aftensmad, mens tankerne flyver tilbage på weekenden, hvor vi har fejret venners sølvbryllup. 

Det blev fejret på en meget afslappet og hyggelig måde, hvor alle gav en hånd med, med alt det praktiske. Festen blev holdt i fredags og med mulighed for et par overnatninger, som de fleste tog i mod. Lørdagen blev brugt på masser af hygge rundt omkring i huset med alle dets mange faciliteter. 

En af gæsterne havde "glemt" strikketøjet, men det blev der hurtigt rådet bod på. 4 af os piger tog i den nærmeste garnbutik, og det lykkedes alle at få lidt med hjem til lageret. 

En rigtig dejlig weekend i særdeles godt selskab.


Her er lidt billeder af stedet (Brydeland), som jeg har lånt fra dets hjemmeside. 

fredag den 17. februar 2012

Friaften.

I aftes var det ugens knipleaften, men det blev aflyst pga. syg lærer. Lige i går gjorde det nu ikke noget. Jeg trængte til en aften på sofaen efter sygdom og et par travle dage på arbejde. Selv om jeg ikke skulle afsted endte aftenen alligevel i kniplingens tegn, nemlig med at tegne kniplemønstre.tirsdag den 14. februar 2012

Nyt til lageret.

Det var vist ikke kun sommerfugle, der rumlede i min mave i søndags, for natten til mandag brød et maveonde løs. Det var godt, det ventede, til jeg havde været i Svendborg til arrangement med Rasmilla. Nu håber jeg bare ikke, jeg har smittet nogle af de mange søde piger, jeg mødte dernede.

Det var første gang, jeg oplevede at blive genkendt af flere, der følger med herinde. Det er lidt underligt, men også rigtig rart. Jeg fik også selv sat ansigter på andre bloggere, og det er rigtig hyggeligt at møde jer i den virkelige verden. 


Bunken på billedet er, hvad jeg slæbte med hjem til lageret.

Det var ikke mange billeder, jeg fik taget dernede, og dem jeg fik taget er i så dårlig kvalitet, at jeg vil skåne jer for dem. I kan se billeder hos Fynpige, som stod for det fine arrangement.

søndag den 12. februar 2012

På tur.Jeg har sommerfugle, der rumler i min mave. Eftermiddagen skal bruges med en masse kreative piger i Svendborg. 

Rasmilla kommer på besøg. Mon ikke hun har noget spændende at vise frem - jeg tror det. Jeg har i hvert fald allerede bestilt noget råhvidt garn på forhånd, så jeg kommer ikke tomhændet hjem. 


Det er første gang, jeg tager afsted til sådan noget helt alene uden at kende nogen. Eller i hvert fald kende i den virkelige verden. Jeg er sikker på, der kommer nogle, jeg "kender" fra denne blogverden, og mon ikke vi har en masse til fælles - jeg tror det. 


Nu vil jeg se, om jeg kan få styr på adresse, penge og alle sommerfuglene.

billedet er lånt hos signmyroom.dk

fredag den 10. februar 2012

Yes jeg nåede det.


Den anden benvarmer er færdig, så nu er de blevet til et par.De er strikket lige ud af landevejen i rib 2 ret og 2 vrang. Jeg slog 60 m op i to tråde af garn fra lageret. Det har ligget længe og var uden mærke, så jeg ved ikke helt, hvad det er, men jeg tror strikkefastheden er ca. 30 m glat på 10 cm i enkelt tråd.Længden var ønsket til 45cm og det blev de. Nu ligger de klar, til den kommende ejer kommer hjem senere i dag.

onsdag den 8. februar 2012

Nemt eller ...

Jeg tegner kniplemønster i øjeblikket. I dag foregår sådan noget som oftest på computer, men jeg har ikke sådan et program, så jeg prøver på den gammeldags metode. 


Det er hamrende svært at overskue om der er for mange garnpar eller for lidt. Det er nu bedst, hvis de sidder lige, hvor der er brug for dem. Jeg fortsætter lidt endnu, mens jeg håber, det er rigtigt.

mandag den 6. februar 2012

En smule.


Jeg har strikket lidt. Yngste har bestilt et par benvarmere. Nu er den første færdig, så må jeg se, om jeg kan nå at få den anden færdig, til hun kommer hjem i weekenden.

søndag den 5. februar 2012

Hvad der følger med nye sager.

Vi er vist de eneste i familien, der sætter pris på de gamle ting. Ikke kroner og ører, men sjæl og charme.
Nu har vi været heldige at arve denne gamle tøjrulle.


Jeg tror faktisk den virker, måske man skulle afprøve den en dag, vel vidende at det får man nok aldrig gjort, men muligheden er der da.
For at få plads til sådan et "nyt" møbel i stuen er vi nødt til flytte lidt rundt på det eksisterende. Desværre afslører det også, at det ikke lige var i går, vi malede sidst, så jeg bliver vist nødt til at fatte malegrejet og komme igang.


fredag den 3. februar 2012

Tålmodighed.

Det er ikke nemt at være social uden strikketøj, for så falder jeg jo i søvn om aftenen foran fjernsynet. Det resulterer i, jeg vågner klokken 4 om morgenen, ligger og vender og drejer mig et par timer til vækkeuret ringer, og på det tidspunkt, er der ingen, der vil være social med mig.


Som nogle måske har opdaget, er der ikke så meget håndarbejde her på kanalen i øjeblikket. Måske lige bortset fra nogle små finurligheder. Det er armene, der driller igen, så der strikkes næsten ikke. Det bliver kun til en pind eller 2 engang i mellem. På den måde kan der jo ikke komme meget til fremvisning, så i må have lidt tålmodighed. Det skal nok komme igen, ja det håber jeg da i hvert fald.


Det skal nu ikke ødelægge min weekend, som så småt er startet. Og startet godt med rodfrugter, en tournedo, nybagt brød og et godt glas rødvin. God weekend til jer også.

onsdag den 1. februar 2012

I hi.


Humlebien er gået i hi, men ikke her. Her lever den i bedste velgående.


Vi synger nemlig denne her. 

Melodi: Se min kjole.

Humlebien den kan ikke flyve.
Det har den nemlig lært på EDB.
Maven den er tyk og vingerne for korte
og så kan den næsten ikke se.
Bøh....

Den er hæklet af rester efter fri fantasi.