søndag den 30. august 2015

Ny inspiration.

I går var der strikkefestival i en lille by ved navn Todbjerg lidt nord for Århus. Det var strikdesigneren Annette Danielsen, der var arrangør. 

Hun udgav ikke mindre end 2 bøger denne dag. 

Desværre havde jeg ikke mulighed for at deltage, så min tur gik til Tante Grøn i Odense i stedet, hvor jeg fik fat i bøgerne samt en ny fra Sussie Haumann. 

Jeg blev bestemt ikke skuffet. Rigtig mange af modellerne vil gerne på mine strikkepinde. Nu skal jeg bare lige finde ud af, om der er noget på lageret der matcher opskrifterne.


7 kommentarer:

  1. Sådan har jeg det også efter at have kigget i de 2 bøger af AD. Der er mange flotte modeller som helt sikkert skal strikkes

    SvarSlet
  2. Du gik glip af noget og bluserne var endnu flottere i virkeligheden. Jeg har købt de samme 3 bøger og er også i gang med at rode lageret igennem.

    SvarSlet
  3. Et godt arrangement i Todbjerg. Særlig billederne i Blomsterstrik er bare så flotte, den er næsten pengene værd bare som billedbog. God søndag.

    SvarSlet
  4. Tante Grøn er også et skønt sted :-) jeg glæder mig til at komme ud og se bøgerne, da jeg heller ikke var i Todbjerg...spændende hvad der kommer på pindende ;-)

    SvarSlet
  5. Det var et supergodt arrangement i Todbjerg. Jeg fik AD bøgerne med hjem og nyder at blade rundt i Blomsterstrik og drømme om nye projekter. Spændende hvad der kommer på pindene rundt i DK!

    SvarSlet
  6. Det var en rigtig god dag i Todbjerg. Dejlige bøger. Jeg kan genkende 2 fra min i dkøbspose 😀

    270 lapper hold da op. Glæder mig til fortsættelsen.

    SvarSlet
  7. Min lørdag bød heller ikke på Todbjerg, kun i tankerne :-)
    De samme tre bøger dukkede heldigvis op i min postkasse i stedet, og har lynhurtigt fået udvidet min strikke-ønskeliste. Glæder mig til at se, hvad du har på din.

    SvarSlet