fredag den 18. marts 2011

Din kurv.

Jeg kunne godt tænke mig, at der kun lå et igangværende projekt i min strikkekurv, men af en eller anden mystisk grund er det ikke det, der er virkeligheden.

I min kurv ligger der i øjeblikket
Vestpå fra Geilsk, som bliver strikket i to tråde tynd uld fra samme firma.
Her er det endnu en model fra Geilsk, nemlig topstykke. Det er anden gang jeg strikker den model. Denne gang er det ikke med originalgarnet, men med noget supersoft købt for længe siden.

Hæklet tæppe i sekskanter. Det bliver hæklet af diverse bommuldsrester, som bliver supleret med lidt ekstra af brugsens bommuldsgarn nr 8.

Til sidst er det et sjal. Ideen er fra Vivian Høxbroe. Jeg har engang lånt bogen på biblioteket. Den gang startede jeg på det i noget andet garn, og da bogen skulle afleveres skrev jeg lige et par stikord, så jeg kunne huske at lave det færdigt. men garnet duede ikke til det projekt, så det blev pillet op igen. Nu strikker jeg ud fra stikordene og jeg tror det bliver godt.

Hvad har du i din kurv?

5 kommentarer:

 1. Det er da ene lækre projekter du har gang i :-) Det hæklede tæppe ser skønt ud og det samme gør den grønne vest. Glæder mig til at se det færdigt:-)

  SvarSlet
 2. Min kurv indeholder også mere end et projekt, et er bare ikke nok ;-) Er ret vild med de to Geilsk projekter, de er også på min ønskeliste, den er bare ret lang og jeg må vælge. Glæder mig til at se de færdige resultater.

  SvarSlet
 3. Uha uha... Jeg har mange projekter i min kurv; vist et til hver dag i ugen... ;o)
  Der er et par julebroderier, lidt taskestrik, bybytæpper og en hel del der mangler montering. Det er ingen sag at strikke, sy og hækle, men jeg hader monteringen, så det er jeg slem til at udskyde ;(
  Dine håndarbejder ser spændende ud; flotte farver og skønne modeller.

  SvarSlet
 4. Annette Danielsens Nostalgi, en kjole fra Garnstudio, et par sokker og et babytæppe, som bare mangler montering. Det er det der er gang i nu. Længere nede i kurven ligger MEGET andet :-)

  SvarSlet
 5. Skønne projekter du har gang i :-) Jeg gaber vist også over lidt for meget lige nu; sokker, Opulent raglan til mig selv, vanter (snart ikke aktuelle mere!), tæppe, et tørklæde - og så alt det løse ;-)

  SvarSlet