tirsdag den 5. april 2011

Turtelduerne.

Disse turtelduer fik vi af vores børn til vores kobberbryllup for nogle år siden. I anledningen af foråret er de lagt på rede.
Jeg har brugt en zinkbakke med lidt forskelligt mos. En krans af birkegrene, troldgrene og lidt efeu indrammer dekorationen. I grenkransen har jeg sat 3 påskeklokker. Til sidst har jeg lagt lidt vagtelæg ned i reden. Så er det vist forår.

3 kommentarer:

 1. Skøn dekoration - og dejlige turtelduer...

  Vi fik også et sæt turtelduer af vores børn til vores kobberbryllup... De er noget anderledes end dine, men vi er rigtig glad for dem...

  SvarSlet
 2. Utrolig sød dekoration, og sød tanke med turtelduerne. Lige pt har vi det flotteste hjerte i vores græsplæne (pokkers osse at jeg ikke kan sende dig et billede) Da vi havde sølv bryllup i 2004 havde min svoger en sen aften tegnet et stort hjerte i græs plænen med roundup....et par dage inden den store dag dukkede det pludselig op. Efterfølgende brugte vi et "blomstergavekort" på 100 kr til at købe krokusløg for....så hvert eneste år på denne tid har vi det smukkeste minde om vores sølvbryllup.... Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
 3. Hej Blæksprutten.
  Det var da sjovt, at i også har fået turtelduer af børnene :)

  Hej Joan.
  En rigtig god ide med krokushjerte i græsplanen til glæde hvert år. Vi fik et tulipantræ i bryllupsgave, som også vi kan nyde hvert år, når det blomstrer. Det er da blomsterglæde for alle pengene :)

  SvarSlet