søndag den 3. juli 2011

Vi var heldige.

Klokken 6.00 i går morges blev vi hentet af gode venner. Det var tid til årets ø-tur. Vi vidste ikke, hvor turen gik hen, så vi var da lidt spændte på, hvad dagen ville bringe. 


Dagen startede med regn, men heldigvis blev det tørvejr næsten med det samme, da vi landede på øen Hven, som er en lille svensk ø mellem Sjælland og Sverige.


Der var bestilt cykler til os, og der var nok at vælge i mellem. De skulle vist have ikke mindre end 1200 cykler. De fleste stod på dette sted, men der var også nogle fordelt flere steder på øen, så hvis vi fik uheld med en cykel på turen rundt på øen, kunne vi bare bytte på en af de andre baser. Det kalder jeg god service.


Der var gode stier rundt på hele øen, som iøvrigt var rigtig hyggelig.


Selv toiletter var placeret flere steder, noget vi ikke er helt vant til på vores efterhånden mange ø-ture.


Udsigten til dagens medbragte frokost.


På færgen tilbage til København var vejret så fint, at vi nu kunne slikke sol og nyde varmen.

Vel ankommet til København kunne vi nu se meget mørke skyer komme nærmere og det begyndte at tordne. Vi skyndte os til banegården, hoppede på toget intet anende om det uvejr, der efterfølgende brød løs i København. Det var nu lidt underligt at lande hjemme i sofaen og se de store mængder af vand, vi var sluppet uden om.

4 kommentarer:

 1. Ja, der har I godt nok været heldige :-)
  Ser ud til at være en dejlig ø - hyggelig tradition med at tage på sådan en ø-tur mindst en gang om året :-)

  SvarSlet
 2. Lyder til at I har haft en rigtig skøn tur, dejlige billeder du har taget.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud. Det er da en udflugt jeg vil have i tankerne, for det ligner lige noget jeg kunne tænke mig. Godt I slap for uvejret. Vi bor på Østerbro i København, men sad i vores sommerhus i Kulhuse - 60 km. fra byen. Vi oplevede intet uvejr, men hørte fra vores døtre, hvor slemt det var. Vores nabo fortalte os, at hun havde været virkelig bange over alle de lyn og så naturligvis vandet. I vores kældre - og nærmest over hele byen - hænger der en rigtig skidt lugt af fugt og kloak. Håber på sol og snarlig varme, så vores huse kan tørre igen.
  God weekend:-)

  SvarSlet