fredag den 8. november 2013

Min blomst.

Tempelblomst af Anette Danielsen er færdig. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har den faktisk været færdig i næsten en måned nu. Den er brugt rigtig meget, men blev ved med at glemme at tage billeder. Nu er det lykkedes.


Jeg har før nævnt det, men jeg gør det gerne igen. Anette D. er en genial designer. I denne model er bagstykket gjort et mønster bredere på ryggen, og det gør, at der bliver en god bevægelsesfrihed. Jeg har strikket med 2 tråde blackhill højlandsuld fra garnudsalg. Den ene er lakrids og den anden er sorten muld. Samtidig har jeg tilføjet en meget tynd grå, meget tyndere end alpacca, faktisk så tynd at den ikke ændrer på strikkefastheden, men den giver lige et lille tweed-agtigt pift. Det kan dog ikke ses her på billederne. 

Hele herligheden vejer 414 gram.

14 kommentarer:

 1. Kunne heller ikke finde den på din blog ;)
  Den ser skøn ud.
  Et sikkert hit.

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot...og din beskrivelse af, at der er et mønster mere på ryggen og dermed mere bevægelsesfrihed, ja, det overbeviser mig om, at den model skal strikkes på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 3. Åh ... nu glæder jeg mig endnu mere til at få min færdig :) ...
  mangler kun manchetterne :)...
  Jeg er vild med farven på din... og den klæ'r dig super godt :) Jeg kunne sagtens drømme om at strikke den igen - i sort - grøn - petrol ...
  men foreløbig glæder jeg mig til min grå med stænk af meget tynd isblå :)
  go weekend

  SvarSlet
 4. Wauv hvor er den blevet lækker,jeg glæder mig også til at få strikket en,god idé med den supertynde medløber tråd,tak for tippet

  SvarSlet
 5. Den er vel nok lækker, og den klæder dig rigtig godt

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot ;-) det bliver da vist poncho år ;-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den altså blevet lækker.

  SvarSlet
 8. Den er utrolig flot, skøn farve du har valgt. Jeg er vild med det bladmønster, og skønt når der er manchetter i en poncho.

  SvarSlet
 9. Den er bare så flot rigtig smukt mønster.
  god weekend

  SvarSlet
 10. Den er fantastisk og ja hun er genial hende Anette :-)

  SvarSlet
 11. Rigtig lækker og den klæder dig, ønsker mig virkelig den bog!

  SvarSlet
 12. Den er super flot og sidder rigtig godt på dig?
  Min blev desvære forkort til mig syntes jeg så nu tænker jeg over om jeg kan finde ud af at lave den længer for må eje denne poncho, den jeg strikke blev der en ander der blev super glad for.

  SvarSlet
 13. Den er bare flot, klær´ dig godt.

  SvarSlet