torsdag den 20. marts 2014

Trillende opskrift.

Jeg købte garn ved Geilsk, da jeg var i Middelfart i weekenden. Nu har jeg kredset om det i en uge, hvor jeg har været i tvivl om farven. Nu har jeg besluttet mig. En ordre er afsendt, så jeg kan strikke trøjen i den blå, som bundfarve i stedet for den grønne. Glæder mig til det dukker op en af dagene.

Der er en der har spurgt på opskrift til boldene. Her kommer den:


Den store:
Slå 33 m op *1. p ret. 2. p: 18 ret, vend slå dr om p og strik 3 ret tilbage, vend og slå dr om p og strik til omslaget, som strikkes sammen med næste maske, strik yderligere 2 m og vend. Fortsæt på samme måde med at slå dr om p ved vending og strik omslag sammen med næste m + yderliger 2 m til alle maskerne er strikket. Strik 1 p ret * 
*-* er et felt. Bolden består af 12 felter. Luk af, sy sammen og kom fyld i. De er strikket i ren uld og vasket (med fyld) med et par cowboybukser på almindelig vask 40 grader så de er filtet lidt. Jeg har brugt strimler af engangsvaskeklude, som fyld.

Den lille:
Er strikket på samme måde med 18 m i stedet for 33. På p 2 har jeg vendt efter 10 m, strikket 2 m, vendt osv (dvs øget med 2 m i stedet for 3 incl den m der bliver strikket sammen med omslaget.) Bolden har 9 felter.

Held og lykke. 

3 kommentarer:

  1. Nøj hvor er de da søde :-) tak for opskriften.

    SvarSlet
  2. de er så fine :) - så tak or at dele :) ...
    håber der snart er garn med posten :)

    SvarSlet
  3. 1000 tak for opskriften.

    SvarSlet