søndag den 23. november 2014

Strikkeprøve.

Dette er en af de større strikkeprøver. Det er nemlig navnet på en cardigan, der er designet af Bente Geil. Da jeg først så den på facebook, var min tanke, at den så godt nok kedelig ud, men da jeg senere så den på messen, var jeg solgt.


Jeg blev udfordret godt undervejs. Allerede på første pind, meldte den første udfordring sig. Nemlig med vandrette masker - først på retsiden, bagefter på vrangsiden. Den næste udfordring stod på lodrette knaphuller - enkelt, men alligevel en ny teknik.


Her sluttede udfordringerne ikke, for ved ærmer samt halskant, skulle der hækles lufmaskerækker, som der skulle samles masker op i. Det samme skulle der ske ved lommen.


Det gik rimelig hurtigt at strikke den, og det nåede aldrig, at blive kedeligt undervejs. 

4 kommentarer:

 1. Den ser super lækker ;)
  Står også på min liste.

  SvarSlet
 2. Det er ikke altid mønstre, der er udfordringen ... en trøje eller andet med mange nye teknikker og anderledes fremgangsmåder kan lige holde en på tæerne... og man skal liiige prøve det næste...
  Jeg er ikke så vild med pufærmer... men resten af "strikkeprøven" er rigtig fin med alle de nævnte detaljer.

  SvarSlet
 3. Den er da vist alle udfordringerne værd.Så flot.

  SvarSlet
 4. Det er nu ikke så tosset at blive udfordret på strikketøjet ind imellem, især ikke når resultatet er så flot som dit. Skøn farve, den klæder dig rigtig godt

  SvarSlet