søndag den 10. juli 2016

Sport.

Der er rigtig meget sport i fjernsynet i øjeblikket. Det er ikke det hele, der interesserer mig lige meget. Jeg er noget mere til tour de france end fodbold, og det samme gælder for manden. Alligevel har jeg strikket/hæklet til lyden af et par fodboldkampe. Finalen løber også over vores skærm i aften, mens jeg hygger mig med mit og lytter til, hvad der sker undervejs.

Jeg er i gang med at se hvad jeg har af liggende af bomuldsgarn. 

Hvis jeg har 3-4 ngl af den samme, kan det blive til et par grydelapper. Er der 2 ngl kan det blive til et håndklæde, og er der 1 ngl eller mindre bliver det til karklude.


Disse par klude er hæklet af de mindre rester. Jeg starter med en rest og ser hvor langt jeg kommer. Når nøglet slutter, finder jeg en der matcher og fortsætter med den farve. 

Dejlig måde at få ryddet ud i resterne, og det bliver nogle fine klude. Den nederste er hæklet i v-mønster med halve stangmasker, og den øverste i tæt muslingemønster.

4 kommentarer:

 1. Det er simpelthen skønt at få brugt alle sine rester (eller nogle af dem....)

  SvarSlet
 2. Det er ikke så tosset at få ryddet lidt ud i resterne, især når det bliver til noget godt og brugbart

  SvarSlet
 3. Altid dejligt når resterne kan bruges til noget...jeg har også fulgt med i de fleste fodboldkampe, og så er det godt med lidt strik der bare kører derudaf....medmindre man gider at pille op ;-)

  SvarSlet
 4. Det er sådan en god fornemmelse at få brugt rester og du er godt nok blevet grebet af kludemanien :-) Apropos dit sidste indlæg: Vi har været på en del cykelture i det blandede sommervejr og er taget afsted på trods af meget truende skyer - indtil videre har vi været heldige, sluserne har først åbnet sig, når vi har været tilbage ved bilen. Men når det sker, så stiger værdien af et varmt bad meget kraftigt. God sommer :-)

  SvarSlet