tirsdag den 2. august 2016

Ferie m.m

Vi holder ferie på sidste uge, og nyder det trods bygerne ind i mellem.

I sidste uge var vi i sommerhus på Læsø. Det er første gang, vi har været på denne ø, men vi håber i hvert fald ikke det bliver den sidste. 

Vi var meget heldige med vejret. Det regnede kun en enkelt aften samt et par små byger en enkelt eftermiddag. Flere af dagene var det også badevejr, så vi var vist det vi kalder rigtig heldige.


Nu har vi mest travlt med at holde øje med svigersønnen, som igen i år er med i Transcontinental Race, som er et cykelløb, der startede i Belgien og slutter i Tyrkiet. 

Torsdag i forrige uge startede han fra Odense og cyklede til Belgien, hvor han ankom om lørdagen (som en lille op-varmning). 

Fredag aften (i sidste uge) gik starten for selve løbet klokken 22. Der er i alt 219 ryttere med. I dag er han rundet de 1400 km siden Belgien. Han skal cykle knap 4000 km alene og uden hjælp. De må nemlig ikke hjælpe hinanden, eller modtage hjælp af andre. 

I kan evt. følge med ved at klikke på linket i højre side af min blog.

5 kommentarer:

 1. Læsø er bare det perfekte feriested her i DK. Øen er overskuelig, og har noget for enhver smag. I snød vel ikke jer selv for en tur i Uldstuen ? Den er et must. Både hvad angår færdigproducerede varer, (filtede sko, trøjer, tæpper, uldundertøj osv), men også strikkekit. De har nogle skønne ting. Og man er ofte heldig med vejret derovre. Spændende med svigersønnen. Det løb er vist ikke for tøsedrenge .. ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det vildt, at din svigersøn gør det igen.

  Læsø har jeg ikke besøgt, men jeg har været på Anholt flere gange, og det er da lidt på de kanter. Elsker øer, det er så dejligt at holde ferie med vand omkring sig.

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk aldrig været på Læsø, det er da vist en fejl
  Det er da noget af en sej svigersøn, du har

  SvarSlet
 4. Hvor ser der fint ud. Jeg har aldrig været på Læsø men hørt at der skulle være specielt (på den gode måde).

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder fra Læsø - skøn ø..vi skal på weekendtur derovre sidst i august og håber vi får lige så godt vejr som jer...
  Pøj pøj til svigersønnen:-)

  SvarSlet