søndag den 25. juni 2017

Måske fra oven igen igen.

Det er ved at være et stykke tid siden jeg har været aktiv herinde, men der har været et dødsfald i nærmeste familie, så jeg har været optaget et andet sted. 

Der er blevet strikket ind i mellem, og jeg har da også taget lidt billeder, så de skal nok komme ind her lidt efter lidt.


Jeg starter med denne Lombok fra Annette Danielsens bog "Måske fra Oven". Den er strikket i originalgarnet oppefra og ned. Jeg har endnu ikke brugt den (det har heldigvis været for varmt), men jeg synes det ser ud som om den trækker lidt skævt når den hænger på bøjlen.

4 kommentarer:

 1. Enig - den ser ud til at trække lidt skævt. Men - det er sådan en smuk bluse i noget meget lækkert garn. Det kan være at den bare skal bruges lidt :-)

  SvarSlet
 2. En fin trøje og jeg kan også at det ser ud som om den trækker skævt. Jeg oplever nogen gange at man kan fotografere fra en vinkel så det ser skævt ud. Man kan da håbe...

  SvarSlet
 3. Jeg tror den bliver fin i brug. Ser så blød og delikat ud.Bestemt en af dem jeg overvejer:-) God sommer til dig - hvor du sikkert kan bruge trøjen lidt:-)

  SvarSlet
 4. Måske skal der bare trækkes lidt i den ved næste vask, for flot, dét er den :-) Og den ser virkelig lækker let og blød ud :-)

  SvarSlet