fredag den 4. september 2009

Så er det tiden igen......

Så er det tiden igen. Jeg har lige betalt, så jeg kan deltage på knipleholdet i http://ullerslev.husflid.dk. Jeg startede sidste efterår og havde egentlig regnet med, at der ville gå flere år med små prøver, før jeg fik det lært. Men sådan gik det ikke.

Næsten alle på holdet var nye og flere af os i den yngre ende.
Første aften startede vi på en lille prøve. Det lykkedes at nå et stykke, men ikke uden at få sved på panden, og ja det sjove var, at der var fuldstændig stille (kunne nemt ha' hørt en knapnål falde til jorden), og så 12 kvinder..... jeg tror ikke jeg fik overbevist manden om, at det var rigtigt, men det var det. Skal lige sige at, da vi nåede efter jul, kom der mere snak, efterhånden som vi fik styr på det.

Anden gang lavede jeg et lilla bogmærke.


Allerede 3 gang kunne vi starte på noget efter eget valg, så jeg startede på denne løber som er ca. en meter lang. Efter det har jeg kniplet et mellemværk som skal bruges til en pude. Jeg er i gang med en firkantet lysedug 30x30, som jeg nu forstiller mig også skal ende på en pude. Desuden har jeg gang i en sort løber til bordet. Så nu er det spændende hvad jeg skal i gang med bagefter.

1 kommentar:

  1. Hvor er det flot, det knipleværk - jeg prøvede det samme med stilheden og 12 kvinder - men til pileflet...vi kan altså godt klappe i når det gælder! mange hilsner fra en anden fynbo - Lone/Lavendel/www.lavendelgarden.dk

    SvarSlet