For et stykke tid siden fik jeg en opskrift på hjemmebagt knækbrød af en kollega. Jeg havde dog ikke afprøvet opskriften endnu, men besluttede at prøve den i dag.
Jeg fik indkøbt ingredienserne og kom i gang. Det var faktisk ret nemt. Jeg vil nu nok mere kalde det kiks, men det bliver det nu ikke ringere af.
1 dl havregryn
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 tsk salt
3½ dl mel
2 dl vand
1 dl rapsolie
Havregryn, græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, salt og mel blandes og der tilsættes vand og rapsolie. Massen deles i 2 og rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir på 2 bageplader. Deles alt efter str. med en kniv inden bagning.
Bages ved 200 g i ca. 15-20 min.
Dine kiks eller knækbrød ser bare mums ud, dem vil jeg da prøve en dag, og de må da være super gode for maven ;-)
SvarSletJeps, disse kender jeg også og de bliver bagt ca en gang om ugen. De forsvinder som "dug" for solen med børn i huset *SS*
SvarSletMen jeg sparer nu lidt på de hørfrø og de er lidt hårer ved mavsen.
De er super de knækbrød. Dem må jeg vist bage igen i morgen.
SvarSletGod weekend.