lørdag den 8. oktober 2011

Impulsivt.


Formiddagen skulle bruges til æbleplukning hos Nybro Frugt. Æblerne af sorten Elstar er store og lækre, så dem fik vi plukket en masse af.


Planen var, at vi efter æbleplukningen lige skulle ordne lidt indkøb til aftensmaden, men en pludselig indskydelse gjorde at vi også købte lidt brød og pålæg, og så gik turen til Fynshoved, hvor vi startede med en simpel frokost i bilen.


Efterfølgende gik vi turen rundt i masser af blæst og en smule regn. I midten af billedet kan lige anes de 10 vindmøller ved Samsø. Trods vejret var det en rigtig dejlig tur, og det gjorde det jo ikke dårligere med en kop varm kakao, da vi kom hjem.

3 kommentarer:

 1. Sådan en tur helt uden forudgående planlægning bliver tit en af de bedste :-) De er godt nok store og flotte de Elstar :-)

  SvarSlet
 2. Lyder til at have været en rigtig dejlig dag.

  Spontane ture er som regel de bedste; hos os sker det desværre ikke så ofte som det har gjort (hænger lidt sammen med at jeg kun har fri hver fjerde weekend). Men der har været mange skønne ture til både skov, hav og "bare lige ud af landevejen" førhen.

  SvarSlet
 3. Lyder som en dejlig dag. De æbler ser ret lækre ud :-)

  SvarSlet