fredag den 6. juli 2012

Det mest utænkelige er sket.

Det er lige før jeg ikke selv tror det, men jeg har kun gang i et stykke håndarbejde i øjeblikket. Det er mit hæklede tæppe. Alt andet er lavet færdigt, og i skal nok få det at se, når jeg får tid til at få taget nogle billeder. 


Jeg er helt sikker på at denne tilstand ikke varer ved, for den anden dag kom der nye forsyninger fra garnudsalg. Jeg nåede det lige inden han gik på ferie - heldigvis.


Den brune kan jeg ikke huske, jeg har bestilt, men jeg bestilte en der hed elefant, som jeg forstillede mig var lidt mere grå. Det er jo tit svært med de farver på computeren. Om den er forkert ved jeg ikke. Det er jo ikke lige hver dag, der tripper en elefant rundt i min baghave, så jeg kan studere farven. 
Det er  nu også ligegyldigt, for jeg skal nu nok få den brugt. 

Det var meningen den skulle bruges sammen med den grå cashmere, som er en tynd tråd, der skal følges med den "højlands-elefant". Lige umiddelbart er det ikke 2 farver jeg vil blande, men måske cashmeren kan blandes med den lyse grå. Jeg må hen og forsøge mig med lidt strikkeprøver. 

Resten har jeg ikke planer med endnu, men jeg kunne lige så godt fylde lidt mere i "kurven", så jeg ikke skulle betale for fragt. Hvis jeg får lyst til en anden grå, er den jo kun et klik væk, ja og så lige resten af hans ferie.

4 kommentarer:

 1. Det må vikelig være dejligt, den kan jeg ikke "stikke" men jeg har vist kun gang i 3.stk. håndarbejde for tiden, til gengæld har jeg fotagraferet alt, men får ingen kommentarer.
  God sommer til dig og dine kære.

  SvarSlet
 2. Hold da op, det er godt gået. Jeg prøver ind imellem at få bund i mine strikkerier, men det holder sjældent ret længe.
  Sikke nogle dejlige farver, du har fået hjem - elefant eller ikke

  SvarSlet
 3. What??? Kun et stykke håndarbejde?!!!!! Hm, på en måde kunne jeg også godt tænke mig at prøve hvordan det føles......det må give en eller anden frihedsfølelse (for så er det vel helt ok at sætte gang i 5-6-7-8 nye projekter, ikk?).

  Lækkert garn du har bestilt!!! Jeg er vild med "elefant"; elsker de gråbrune farver!!! Og ja, mon ikke du finder anvendelse for den selvom den måske er mere brun end du havde forestillet dig?

  Spændt på at se alle dine færdiggjorte projekter - og lige så spændt, mindst, på at se hvad du skal fremtrylle af det nyindkøbte garn!

  SvarSlet