onsdag den 11. juli 2012

Travlhed.

Der er nok at se til i det lille hjem i øjeblikket. Yngste har fået en studielejlighed fra første august, altså hvis hun kommer ind på sit drømmestudie, så nu venter vi spændt på den 30. juli, hvor hun får svar. 

Ventetiden går med at undersøge, hvad hun har brug for af møbler og andre praktiske ting. Det gælder om at tænke kreativt, når der skal være plads til det hele i en lille etværelses. 

Storesøster har en lejlighed magen til i samme ejendom, så vi har klaret det før, men yngste vil selvfølgelig gerne have en løsning, der ikke er magen til søsters. Vi tegner, klipper og klistrer, møbler af forskellig art (nogle arvestykker, andre nye) bliver flyttet rundt i alle mulige retninger. Jeg tror vi er ved at være der, men hver gang vi kommer forbi tegningen, skal nye forsøg lige afprøves, hvis der skulle vise sig en endnu bedre løsning.


Jeg har set flere her i bloglandet, der har gang i dette indkøbsnet. Nu vil jeg også forsøge. Det går nu meget nemt, og jeg har allerede lavet en lille ændring i opskriften, som jeg har fundet på dansk her. Ændringen hører i om senere, hvis den får lov at bestå.

1 kommentar:

  1. Vores yngste flytter den 15. august. Ind i samme lejlighed, som hendes ældste søster har boet i. Jeg må ikke mene noget.. om møbler og indretning, så det lader jeg være med :-)

    SvarSlet