torsdag den 18. oktober 2012

Det har før været bedre.

Jeg gik med nogle planer om indkøb af lækkert garn næste gang jeg skal på tur med strik-pigerne. Jeg kunne tænke mig at strikke forbrydelses-trøjen i det lækre puno fra gepard. 

Undersøgelser viste at jeg ikke kunne få mønsteret der, hvor turen går hen. Jeg fandt det i stedet i en lokal forretning. Selvfølgelig måtte jeg købe garn til, men det var også ok. Desværre fortalte hun mig ikke, at den kun laves i en størrelse, nemlig en meget lille medium. 

Jeg bruger normalt medium, men denne bliver nu alligevel for lille. Jeg kan godt se, det ikke er nemt med flere størrelser, hvis mønsteret også skal passe sammen ved ærmerne, men det er nu alligevel træls. Ældste ville godt have den, men den var også for lille til hende, og yngste der godt kan passe den størrelse vil ikke have den, så nu er det hele trævlet op igen.


Blitzen fangede lige strikkepinden, så det ser ud som om der er lys i. Det kunne nu være meget smart, hvis det fandtes.


Må hellere slutte med med dejligt efterårs-billede oven på alt det triste.

9 kommentarer:

 1. Øv, hvor surt. Der er en opskrift på en islænder , inde på Kviclys hjemmeside. Den ligner rigtig meget din model, og den er i flere str. ��

  SvarSlet
 2. øv øv ...
  farverne er fantastiske :)
  håber du finder en opskrift der passer :)
  knus♥

  SvarSlet
 3. øv hvor ærgeligt :(
  farverne er fantastiske
  håber du finder en opskrift der passer
  knus♥

  SvarSlet
 4. Øv, hvor surt. Der er en opskrift på en islænder , inde på Kviclys hjemmeside. Den ligner rigtig meget din model, og den er i flere str. ��

  SvarSlet
 5. Hvor er det ærgeligt, men der findes altså opskrifter hvor der er flere str. at vælge imellem. God aften til dig :)

  SvarSlet
 6. hej
  jeg kan se at det er det samme mønster som jeg har lavet, jeg har dog selv lavet opskriften, men det må du gerne få om det er. der kan du ved at sætter flere mønster border ind af 15 masker udvide din trøje.
  for det er da surt at den ikke passer den du har gang.... håber du finder en løsning.

  SvarSlet
 7. Hvor er det surt, men som de andre skriver, kan du finde en anden grundmodel og bruge mønstret til den. Jeg har strikket modellen fra Kvicklys hjemmeside, og den har temmelig stramme ærmer.
  De fleste færinge strikker både bul og ærmer uden ud/indtagninger, der gør det nemmere at få mønstret til at passe. God fornøjelse
  p.s. er vild med farverne, du har valgt

  SvarSlet
 8. Surt, surt. Sikke da en mærkelig opskrift, som kun fås i én størrelse.... Du må finde en anden opskrift snarest, for det er da vældig fine farver:) Ild i strikkepindende er ikke så ringe, når man skal strikke 2 gange!

  SvarSlet
 9. Tak for alle ideerne :-) jeg har slået op til den samme igen men denne gang med nogle flere masker. Jeg skal nok få lavet en brugbar model. Men det kunne jo ha været en knap så øvet strikker, der ville miste pusten og måske gå helt i stå med strikkeriet og det ville være rigtig ærgerligt.

  SvarSlet