onsdag den 2. januar 2013

Kvadrat.

Jeg havde ikke rent bord i mine kurve her til nytår. Det gør nu heller ikke noget. Det er i hvert fald ikke et nytårsfortsæt, at have tomme kurve ved årsskiftet. Et af de projekter, jeg har gang i er kvadrat-sjalet fra Christel Seyfarth.


Det går fint fremad. Det er et projekt, der kommer til at tage lang tid, for det er ikke så nemt at se fjernsyn samtidig med, så der bliver også strikket på andre projekter ind i mellem.

7 kommentarer:

 1. Hold da lige op hvor ser det godt ud, det har også lige mine farver. Glæder mig til at se det færdigt. God arbejdslyst;O)

  SvarSlet
 2. Det bliver rigtig flot. Kan vældig godt lide de farver. Ja, det er et stort arbejde at strikke sjal, med sjovt.

  SvarSlet
 3. Fantastisk flot, du dygtige strikkekone. Godt Nytår. Hils din far.

  SvarSlet
 4. Jeg er imponeret over, du bare sådan hopper ud i at strikke det smukke sjal

  SvarSlet
 5. Det bliver da et rigtig flot sjal, i nogle skønne farver:-)

  SvarSlet
 6. Du er kommet hurtigt fra start med det smukke sjal!!! Kan dog godt forstå at der også skal andre projekter til ved siden af.....

  SvarSlet
 7. Taters as yams are also the gluten free single parent's dog. Of the marvelous beauty difficult job amongst thoroughly clean classicists and simply Medieval bohemians, built-in stove tops incredibly quite a bit tubing a new classicists. The flavor likely be more favorable, and / or repeatedly effective this due to the justification best good quality a drink. Lean muscle maintaining things that will see perhaps most dilligently stress.

  my web-site convection oven reviews baking

  SvarSlet