søndag den 28. juli 2013

Lidt hæklerier.

Jeg har været tidligt oppe i dag. Vågnede allerede klokken 5. Det har jeg faktisk gjort den sidste uges tid, ja lige siden jeg stoppede med den sløvende allergimedicin for denne omgang. 

Der er fred og ro på denne tid, så jeg fik hurtigt tømt kufferterne og fik startet vaske-lise op, inden jeg satte mig og stoppede ender ind på de firkanter, jeg har hæklet på den sidste uges tid i Italien og lidt i flyveren. 


Havde ellers hørt meget om, at man ikke måtte have hæklenål med i flyveren, så jeg valgte at tage den gamle hæklenål med i håndbagagen og lod den gode ligge i kufferten. Men der var ingen problemer hverken den ene eller anden vej.  
3 kommentarer:

 1. Det er ikke altid så skidt at komme tidligt op, så man kan få ordnet nogle ting, mens der er ro i huset.
  Det er dejligt, man kan hækle i flyveren. Da jeg var på Færøerne i marts, havde jeg mit strikketøj med, det var heller ikke et problem, da det var træpinde.
  Det er nogle fine lapper, du hækler

  SvarSlet
 2. De er ret flotte dine firkanter - de gange jeg har fløjet har jeg medbragt træpinde - oftest rundpinde og det er også gået fint indtilvidere.

  SvarSlet
 3. Hejsa,
  Jeg skal snart flyve til Japan, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at nørkle i ventetiden. Hvilken type/mærke hæklenål havde du med i flyet? Og har du en opskrift på disse flotte firkanter? :-)

  KH Shanice
  www.byshanice.blogspot.com

  SvarSlet