mandag den 15. juli 2013

Sort arbejde.

Jeg strikker i sort, selv om det ser lidt gråt ud på billedet. En cardigan, som er fuldstændig klassisk og også noget kedelig at strikke. Men nu kunne jeg godt bruge en sådan i garderoben. 

Garnet smitter af, så jeg sidder her med sorte fingre. Det har jeg aldrig prøvet før. Det kunne næsten se ud som om jeg har arbejdet i have.


5 kommentarer:

 1. Jeg har osse tænkt på at jeg egentlig mangler sådan en eller to, helt almindelig glat cardigan men det er osse tanken om at det er kedeligt strik, der har holdt mig tilbage.

  SvarSlet
 2. Det har jeg også prøvet engang, der kan være vildt meget overskudsfarve i garn

  SvarSlet
 3. Den skal nok blive flot. Jeg har faktisk lige bestilt noget gråt tyndt uld hos Garngaragen, som har tilbud på "Samarkand" - mener jeg, det staves - jeg synes sådan en trøje kan bruges til alt. Jeg tænker på at pifte den op med en enkel pangfarve-stribe nederst .. men det varer længe, inden den bliver færdig. I øjeblikket venter der en del patchwork på mig. Måske har du lyst til at kikke på min blog. Held og lykke med trøjen.

  SvarSlet
 4. Jeg har også strikket i højlandsuld der bare smittede helt vildt af,jeg skyllede trøjen op i eddikevand da den var færdig,og så smittede den ikke af mere,men hold da op hvor jeg lignede en som havde gravet som en gal i haven uden skovl imens jeg strikkede den :))

  SvarSlet
 5. En klassisk cardigan er næsten uundværlig i garderoben. Ærgerligt garnet smitter af, håber det stopper efter vask :)

  SvarSlet