tirsdag den 17. september 2013

I hi.

Regnen siler ned og det minder mest om efterår udenfor. 

Derfor er det måske heller ikke helt tosset, at jeg strikker tørklæde, nemlig Doodles fra Holst garn, men jeg er ikke helt tilfreds med farverne, så lige nu overvejer jeg, om det skal i hi indtil jeg finder noget andet garn. 

Men hvad skal jeg så strikke? Hvor mærkeligt det end lyder, så har jeg ikke gang i andre projekter lige i øjeblikket.


4 kommentarer:

 1. Uf, sikke dog en grim ting at mangle strik. Snup en tur i blog land og så er der fundet sikke ind til flere ting du bare må eje. Sådanner er det for mig. God jagt ig strikke tøjet skal i hi.

  SvarSlet
 2. Jeg har også kig på Doodles, det er et rigtig fint tørklæde. Håber da du finder ud af noget med farverne, for det er da ikke godt at være uden strikketøj

  SvarSlet
 3. Jeg ved godt hvorfor du ikke lige kan vælge strik :)),sådan har jeg det hvergang jeg har afsluttet et seyfarth sjal eller andet stort arbejde,man har været så fokuseret på sit strik,at man overhovedet ikke kan vælge noget strik bagefter-aka opstart af UFOér i et vist antal :))

  SvarSlet
 4. Sjovt som man i perioder er "blank", hvad ideer til strik angår....men vi ved jo af erfaring, at der pludselig igen er alt for mange ting man vil strikke og helst på een gang!

  Mon ikke du snart slår op til noget eller finder nye farver (der er vel "lidt" på lager at vælge imellem?) til tørklædet.....?!

  Jeg har vist slet ikke fået kommenteret på dit Kvadrat - det er meget, meget smukt og jeg synes du har været imponerende hurtig!

  SvarSlet