fredag den 11. oktober 2013

I tvivl.

Kender i det, at være i tvivl om hvilken størrelse man skal gå i krig med ? Nogle gange skal det være en medium andre gange en large. 

Hvad gør man så, når man, som i denne opskrift (en poncho fra den nye bog østen for solen af Annette D.)kan vælge mellem S/M eller L/XL. Jeg startede den store størrelse op, men blev efter ca 20 cm meget i tvivl. Det endte med at jeg trævlede det hele op og gik i gang med den lille størrelse, fordi jeg vist altid har strikket i medium efter Annette Danielsens bøger, men samtidig med lidt bange anelse, for small er jo alt for lille. Nu må vi se om den overhovedet bliver til noget.


6 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det nogen gange, og så må der en strikkeprøve til. Ikke det mest spændende , men nædvendigt

  SvarSlet
 2. Døden er smuk den poncho - det ville være så ærgerligt ikke at strikke den ... Håber du har mod på det
  Kh

  SvarSlet
 3. Jo jo det kender jeg..er sådan set selv en medium...til den large side, men til tider til den small'e...ikke til at finde ud af ;-)
  God weekend

  SvarSlet
 4. Jo, det kender jeg godt; er lige blevet færdig med bullen på en bluse (på p. 3), og den er blevet alt, alt for stor.
  Håber da, du får den skønne poncho til at passe

  SvarSlet
 5. Hej
  Jeg er selv glad for Annettes design og har et BMI på +30, så jeg troede, at hendes "Strik i stor stil" lige var mig, men NEJ!!!
  Hendes "Sommerstrik" er meget mere mig på trods af åbenbare forskel på at være strl. XL og overvægtig L/XL. I "Sommerstrik" varierer hendes modellers brystvidde med 28 cm. (XL) uden at de tilsvarende fotos viser det.
  Jeg har sendt Annette en mail, hvor jeg opfordrede hende til at oplyse, hvilke standardmål hendes størrelser er baseret på og hvilke størrelser hendes "Østen for solen" og øvrige udgivelser dækker, da jeg gerne vil købe dem, hvis jeg ved, at jeg kan bruge dem. Desværre har jeg kun fået følgende svar fra hende: "Tak for dine kommentarer", men hvis vi er flere, der efterspørger, så måske ... ;-) Det må da også være i hendes interesse at have tilfredse kunder!
  Mvh. Kristine

  SvarSlet