onsdag den 1. januar 2014

Årets første dag.


Her på årets første dag sidder jeg og kigger på en blanding af nyt og gammelt. Min nye lysestage i forening med en gammel kobbersag, som egentlig var dømt til aflevering i genbrugsbutikken. Nu står de begge og lyser op i det grå og triste vejr, mens tankerne gør status på det gamle år, og med spænding på, hvad det nye bringer.

Et er helt sikkert. Det nye år vil blive fyldt med strik, såfremt kroppen ikke strejker. 

I går lagde jeg lidt billeder ind af nogle af de ting, der har været på pindene i det forgangne år. 

I alt blev der strikket og hæklet af 
6604 gram eller omregnet til 34049 meter.5 kommentarer:

 1. Godt nytår. Hvor er det sjovt, at kobber pludselig hitter igen.

  SvarSlet
 2. Den første dag i et nyt år er altid lidt særligt, synes jeg.
  Forhåbentlig kommer der masser af fantastisk strik på dine pinde i 2014

  SvarSlet
 3. Hej Bente
  Godt nytår til dig. Jeg ved ikke om du får nyhedsmail fra garngaragen hvis ikke så er der en god ide til din strikkecafe sådan stod der i nhedsmailen.
  "Det har været enormt hyggeligt og oplysende at køre rundt og besøge jer i 2013, så det vil vi gerne fortsætte med i 2014.
  Kalenderen er allerede ved at være godt booket, så har du en strikkeklub, en forening eller har du bare lyst til at samle en flok veninder til en hyggelig aften med garn grams, så send os en mail.
  De eneste betingelser er, at I skal være min. 12 og I skal bo inden for 100 km fra Vejen. Så kommer vi med et stort udvalg af farver - en af hver i alle vores kvaliteter, vi har alle vores modeller med samt hvad vi end lige kan finde af rester mm. Vi bruger ca 2 timer hos jer, hvor i lægger ud med at fortælle om de forskellige kvaliteter, lidt om strikkefastheder og hvordan man udregner forbrug og erstatning af garn i opskrifter samt meget mere. I får ikke noget med hjem på selve aftenen, men kan bestille hos os. Betaler man kontant eller på Dankort, så sender vi dagen efter, så det kommer direkte hjem til jer hver især.
  Så har du lyst til at bestille os til at komme til dig, så send os en mail, ved at klikke her"
  Bedste hilsner fra Irene (Glambæk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Irene
   Også godt nytår til dig. Det gør jeg ikke endnu ;) men det lyder da som om jeg burde. Tusind tak fordi du skrev. Jeg undersøger straks nærmere.
   Hilsen Bente

   Slet
 4. Dine kobbersager er super fine
  ønsker dig et godt nyt år
  knus

  SvarSlet