fredag den 11. april 2014

Blåt.


Denne bolero har faktisk været færdig et stykke tid, men jeg var ikke helt tilfreds med billedet. Tiden har ikke været til nye billeder, så nu får i den alligevel. 

Den er strikket i fri fantasi oppefra og ned, med hestetømmekant rundt i alle kanterne. Mønsteret er et blomstermønster fra geilsk, som er nærmest umulig at se på dette billed. Den er strikket i en rest blackhill højlandsuld fra garnudsalg. 

I denne uge er der nærmest intet håndarbejde lavet, i stedet har jeg plejet Birgitte, som har haft det rigtig skidt efter sit styrt. Hun blev hundesyg af det smertestillende medicin, så der har været masser af opkast, og søvn har der ikke været meget af for nogle af os. Håber snart det begynder at blive bedre igen.

3 kommentarer:

 1. Det er da en skøn bolero til den lækre kjole (jeg er meget stor NoaNoa-fan)
  Sikke noget skidt med Birgitte, rigtig god bedring med hende

  SvarSlet
 2. Det blomstermønster lærte jeg jo på workshop - så jeg ved hvor fint det er :-) Det er et skønt stykke strik sådan en bolero - super anvendeligt over kjoler :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op det lyder ikke rart, det lyder som om hun har fået en hjernerystelse. Forhåbentlig er hun snart på højkant igen. Rigtig god bedring med hende.
  Boleroen er sød, sikke en dejlig farve.

  SvarSlet