torsdag den 17. april 2014

På havearbejde.

Den sidste uge har været drøj. Birgitte har virkelig været dårlig. Den har stået på opkast hver dag i en uge. Det er åbenbart sådan at hendes krop reagerer på smerter. I går fik hun en anden forbinding på, og den støtter meget bedre, så nu har vi endelig set de første fremskridt :-)

Dagen før hun kørte galt på cyklen overtog hun en stor kolonihave, så nu er det jo ekstra surt, hun ikke kan være der og lave noget. I dag har hendes søster været hos hende, så vi kunne tage et nap i haven.


Der er noget at gå i gang med. Alle bedene er fyldt med skvalderkål, så vi er startet med at rydde bedene fra en ende af, og så tror jeg, der bliver sået græs i det hele, så kan hun hen af vejen finde ud af, hvordan haven skal indrettes. Træerne og de bedste buske bliver bevaret. Der er en del æbletræer, så det bliver spændende, hvilken sort det er.


Der ligger også en del tørre grene i haven, og de kunne da snildt bruges til et lille bål, hvor den medbragte mad blev indtaget. Og så er vi jo også fri for at køre dem på losseren.
4 kommentarer: