lørdag den 26. juli 2014

Udelivet vinder.

For første gang i lang tid vågnede vi til overskyet vejr. Ja selv regndråber var der at finde.


Temperaturen kan dog stadig snige sig op på forholdsvis høje grader (her klokken 8 om morgenen), så det er stadig udelivet der vinder. Vi sidder godt på den overdækket terrasse, så skulle der komme mere regn, gør det ingenting.


Det er hækletøjet der vinder i denne tid. Det fylder ikke meget, så det er ikke for varmt at sidde med. Jeg burde måske nok finde karpen frem i stedet, for det er jo en sommermodel, men jeg tror nu jeg hækler videre.


5 kommentarer:

 1. Så må Karpen jo blive klar til næste sommer :-) Heroppe i Nordjylland skinner solen stadig fra en skyfri himmel :-)

  SvarSlet
 2. Det må være komforten der har første prioritet! Det hækleri ser nu også indbydende ud... og du står vel ikke og har akut behov for Karpen?
  Her i Holstebro er det også morgenvarmt og ikke en sky...Det blæser heldigvis lidt... og de lover regn i eftermiddag; vi håber!!!!

  SvarSlet
 3. Jeg har også gang i lidt hæklerier, temperaturerne er stadig høje her. Din Karpe bliver jo nok færdig på et tidspunkt, mon ikke?

  SvarSlet
 4. Det er svært at strikke i øjeblikket uden at få svedige hænder. Det går bedre med noget småt hæklet i bomuld. Hvor har du da efterhånden mange firkanter.

  SvarSlet
 5. En byge gør bestemt ikke noget - når bare solen vender tilbage :o) hyggeligt med hækletøj i varmen.

  SvarSlet