fredag den 1. august 2014

Sommerstrik i tusmørke.


Som i kan se har jeg fundet strikkepindene frem her i aften. Ikke fordi jeg er færdig med at hækle lapper, men karpen trængte sig på. Det blev godt nok ikke til så mange pinde inden det blev for mørkt til at skelne de to lyse farver fra hinanden, men nu er den da fundet frem igen. 

Vi har ikke lys på terrassen (kunne godt bruge lidt strikkelys ;-)), men jeg synes også det er hyggeligt at sidde i mørket og nyde flammerne i udendørspejsen. Og det fantastiske sommervejr skal jo nydes i fulde drag.

8 kommentarer:

 1. Lidt afveksling skader nok heller ikke!
  Det ser så hyggeligt ud.... Og om aftenen er det køligt nok til at strikke større ting! Dagstemperaturerne er til ingenting!!

  SvarSlet
 2. Uh ja, de her sommeraftener er bare så dejlige.

  SvarSlet
 3. Det ser vel nok skønt ud, jeg kan godt forstå, I nyder det

  SvarSlet
 4. Det ser rigtigt hyggeligt ud. Jeg har anskaffet mig en camping bord lampe og så bruger jeg en af de små lamper man kan klikke på en bog, den bliver sat fast på parasolen (som tar duggen) og så kan mutti her se at strikke og læse. Heldigt der ikke er skjult kamera :O)

  SvarSlet
 5. Det skal det nemlig, så kan strik godt vente lidt - der kommer jo et dejligt efterår og skøn vinter, hvor vi kan sidde med pindene :-)

  SvarSlet
 6. افضل موقع متخصص في العقارات في المملكه العربيه السعوديه


  http://3kary.com/  SvarSlet