søndag den 17. august 2014

Jeg har beviser.

For knap et par år siden købte jeg en cone med uld/silke chunky i farven pæreskal hos garnudsalg. Jeg har haft fat i den flere gange, men ikke lige fundet det helt rigtige projekt og hvor garnmængden også passede.


Endelig her i sommer kom jeg i tanke om, at den måske kunne bruges til at strikke tempelblomst. Strikkeprøven passede. Jeg var dog lidt i tvivl om, der ville være garn nok. Efter et par dages betænkningstid besluttede jeg mig for at gå i gang og se hvor langt jeg nåede. 


De sidste par dage har jeg været noget spændt, men i dag nåede jeg vejs ende, eller næsten. Garnet rakte så langt, at jeg kunne lukke af og kun manglede ærmemanchetterne. Jeg overvejede at efterlyse mere garn på diverse forskellige medier, men et kig på "lageret" viste sig, at der måske var noget, der kunne bruges. Lidt forskellige rester i grøn uld blev blandet, så det næsten ramte den rigtige farve. Lavede en prøve med tre farver, som var så tæt på det overhovedet kunne komme, men det var lige tykt nok. Endte med to farver, som afviger en lille smule, men ikke mere end det nok kun er mig, der lægger mærke til det. 


Hermed er det slået fast, at det er meget vigtigt med et godt lager.


12 kommentarer:

 1. Dejligt at det lykkes. Og skulle du ombestemme dig har jeg noget pæreskal du kan få lov at købe.😊

  SvarSlet
 2. Hvor er denne blogverden fantastisk. Jeg er helt tilfreds med mit projekt, men tusind tak for dit tilbud :-)

  SvarSlet
 3. helt enig - et stort og varieret lager er godt ……...

  SvarSlet
 4. Ja dejligt med lager. Flot farve til tempelblomst

  SvarSlet
 5. Lækker farve. Det bliver en dejlig sag til efteråret.

  SvarSlet
 6. Ih hvor er den flot ! Jeg er helt enig med dig : det er godt med et godt lager ;o) - og det med at farven afviger en lille smule i manchetterne betyder bestemt ikke noget. Det sker flot ud.

  SvarSlet
 7. Ja et godt garager er guld værd. Det er en rigtig flot farve der nok skal sætte kulør på en grå efterårsdag :)

  SvarSlet
 8. Der skal selvfølgelig stå garnlager og ikke garager :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Men måske vi skulle bruge garagen til garnlager ;-) Nu må jeg vente til den bliver tør. Efterårsvejret er ellers allerede kommet.

   Slet
 9. Du har ret - man skal da have sit eget ' lille' garnlager :)

  SvarSlet
 10. Ja det er godt med et lager og at man næsten altid kører i den samme farveskala ;-)
  Du bliver glad for din tempelblomst, min er allerede taget i brug for dette efterår.

  SvarSlet
 11. Åh for den...jeg har lige i aften sluttet "SLÆGTNINGEN" af...har strikket, trævlet op, strikket....vejet det sidste garn...delt i to strikket, trævlet op...strikket og lukket af....har ca 1½ meter garn tilbage... og det værste er næsten at det ene ærme er en anelse kortere end det andet....kunne godt ha fået en omgang mere med 1½ meter tilbage...MEN nu er det slut... synes det er for snært, det blev lige spændende nok.. Garndamen sagde at 5 nøgler garn var nok....købte dog et ekstra nøgle.....sådan bare for en sikkerheds skyld....og det er brugt. Så jeg forstår fuldt ud spændingen hos dig :O)

  SvarSlet