tirsdag den 14. juli 2015

Nye tiltag.

Vi har i snart mange år fulgt med i Tour de France i løbet af sommeren. Det er dog ikke det samme, som dengang yngste stadig boede hjemme. Da kørte fjernsynet til samtlige etaper og diverse udsendelser om cykelløbet. 

I år er der et andet cykelløb, der vil få en noget større opmærksomhed af os. Det er cykelløbet Transcontinental Race, hvor yngstes kæreste er første danske deltager. Han skal cykle fra Belgien til Istandbul, en strækning på 4200 km, som tilbagelægges på 14 dage. Der er 200 deltager, men de må ikke hjælpe hinanden. Der er en følgebil, som skal dække samtlige ryttere. Alle cykler bliver udstyret med en gps, så der er lidt kontrol med dem. De skal selv transportere reservedele til cyklen og diverse grej de skal bruge undervejs. De skal også selv sørge for mad og overnatning. Løbet sættes i gang den 25. juli.

Du kan følge ham på facebook her. Gå gerne ind og del og like. Der kører lige nu en konkurrence. Jeg har også lagt et link i højre side her på bloggen.4 kommentarer:

 1. Det lyder som en barsk omgang, han begiver sig ud i. Sejt.
  Touren har jeg også fulgt i mange år - men i år er jeg ikke rigtig koblet på. Der har været lidt for mange skandaler - og så er jeg bundet op af andre ting denne sommer. Men måske kommer touren tilbage i mit tv.

  SvarSlet
 2. Jeg har også levet med Tour de France i mange år, så selvom jeg bare er mig selv, så kan jeg ikke lade være med at følge lidt med.
  Hvor er det da spændende med din søns cykelløb. Sikke en oplevelse.

  SvarSlet
 3. Please check out my site <a href="http://www.passwordhelp.co.uk/hotmail_forgot_password.html</a>

  SvarSlet