tirsdag den 29. marts 2016

Yndlingsstrik.

I uge 6 fik jeg fingnre i den nye bog Yndlingsstrik af Kantrine Hannibal. Det er hendes første bog, men for-håbentlig ikke den sidste. Der er rigtig mange søde modeller i den. 

Jeg faldt straks for modellen Björk, måske også fordi jeg havde garn liggende på lager, som lige kunne bruges. Farverne er derfor helt forskellige fra dem i bogen, men jeg er blevet godt tilfreds med den.


Undervejs blev jeg godt nok en smule spændt, da det gik stærkt med at få brugt den lyse, men som i kan se på nederste billede, som viser hvad der blev til overs, ja så lykkedes det lige at få nok. 

Ribkanterne på ærmerne skulle også ha været den lyse, men jeg ændrede farven til den gråbrune fra nederste bort, egentlig for at få garn nok, men den ændring er jeg meget glad for, så er den heller ikke helt så sart nederst på ærmerne.


14 kommentarer:

 1. Puh ja det kan være lidt stressende når garnet svinder lidt hurtigt, men heldigvis gik det og blusen er rigtig fin!

  SvarSlet
 2. Den er godt nok flot, men garnforbruget må da have givet kriller i maven undervejs. Jeg synes, det ser rigtig godt ud med mønster på ærmekanterne

  SvarSlet
 3. Pyyyha... jeg kender godt det skeløjede strik... et øje på pindene og et øje på garnet! Men du fik et smukt resultat ud af det. Ærmerne blev fine med bort og mørk rib. Sikke et smukt bærestykke.

  SvarSlet
 4. Den er super flot og hvor er det en lækker detajle med ærmer kanterne. Skønt at se modellen i andre farver

  SvarSlet
 5. Sikke meget du har fået strikket - ene skønne ting...:-) jeg har også købt bogen Yndlingsstrik - der er så mange fine modeller i. Men sikke en gyser med garnet - godt det rakte!!

  SvarSlet
 6. Hvor er den sød i dine farver og hvor er det praktisk tænkt med en anden farve nederst på ærmerne. Godt at der var garn nok, det kan godt være nervepirrende at strikke om kap med løbelængden.

  SvarSlet
 7. Den er rigtig flot!! Virkelig godt du havde nok garn - det er da virkelig skræmmende når man sidder og strikker og der bare bliver mindre og mindre!

  SvarSlet
 8. Hvor er den flot 👏 Kender det alt for godt med garnet. Har lige strikket en islænder til gemalen hvor jeg måtte købe garn til 😬

  SvarSlet
 9. Pyh - det gik lige og sikken et flot resultat :-) Den er meget smuk i de farver :-) Find du bare brudesjalet frem - det bliver et skønt sjal :-)

  SvarSlet
 10. Nesten så jeg kjenner på stresset ved å få for lite garn. Her var du heldig :) Genseren ble så flott!! Borden på ermene var perfekt til synes jeg :) Ønsker deg en god helg!

  SvarSlet
 11. Meget meget flot bluse. Fine farver.
  Jeg synes det er skønt når man næsten for brugt alt garnet, men dog skal der helst være, så man ikke når at få dårlige nerver inden de sidste masker er lukket af. Dette var da "lige til øllet".
  Kender ikke bogen, men det kunne da godt være at man lige skulle søge lidt på nettet.....

  SvarSlet
 12. Tak for alle roserne. Synes det blev lige spændende nok med garnmængden, men muligheden var jo at tilkøbe lidt garn og lave det ene ærme i en anden indfarvning. Heldigvis lykkedes det og den mørke rib er jeg blevet rigtig glad for.

  SvarSlet