søndag den 31. december 2017

I dyrenes verden.

Jeg kan se, der stadig er nogle stykker, der følger med herinde, hvilket har forbavset mig meget med den lange pause, der har været. Det er rigtig dejligt.

Som nævnt tidligere, så driller armene stadig, men der er en lille smule bedring, så mon ikke det ender med lidt strik i 2018 - jeg håber det.

Jeg nåede at strikke og hækle lidt i sommers (inden det blev helt tosset med armene) til det dengang kommende barnebarn. Nu er barnet jo født, så kan jeg jo godt begynde at vise hemmelighederne frem. 
For at starte et sted, holder jeg mig denne gang til dyrenes verden.


En lille flodhest til at hænge i barnevognen.


Giraffen og elefanten er tænkt til at hænge på en snor mellem 2 stole (når de bor i lille lejlighed skal tingene ikke fylde mere end højst nødvendigt, så et smart aktivitetscenter fylder for meget).Flodhesten har jeg fundet et sted på pinterest. Giraffen er fra et tillæg i hendes verden, og elefanten er jeg blevet inspireret af på instegram.

Årets strikkeregnskab ser rigtig skidt ud i år. Jeg har tilført lageret med en del mere garn, end der er strikket af, men så har jeg jo noget at starte med, når jeg igen kan.

Til sidst vil jeg ønske jer alle et godt nytår.4 kommentarer:

 1. Også et godt nytår til dig. Jeg har tit tænkt at spørge om du har prøvet at få akupunktur til dine arme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft det en gang før, hvor jeg prøvede det uden der skete en ændring, så derfor har det ikke lige været det jeg har tyet til i denne omgang, men det kan da være jeg skal overveje det 😀

   Slet
 2. Godt nytår. Forhåbentlig vil det bringe bedring til din arm, - det er jo lidt surt ikke at kunne strikke, når man har fået sådan en lille ny i familien.

  SvarSlet
 3. Godt nytår... og god bedring med armen.
  Hvor er de da nuttede de små dyr. Det må være en særlig stor fornøjelse, at lave små ting til små mennesker.

  SvarSlet