søndag den 24. december 2017

Rigtig glædelig jul.

Gad vide om der stadig er nogle, der følger med herinde, men der har ikke været meget at skrive om. Jeg har stadig problemer med mine arme (tennisalbue). Midt i december fik jeg en blokade, som der endnu ikke har været det store mirakel. Samtidig træner jeg ihærdigt og har gjort siden i sommers, så jeg håber snart det bliver bedre.

Der er dog også glædelige nyheder. Jeg er nemlig blevet mormor til en dejlig lille dreng den 19. december og tro mig der er rigtig mange ting jeg har lyst til at strikke til den lille gut, men sådan skal det åbenbart ikke være lige i øjeblikket. 

Lidt nåede jeg dog at strikke inden det gik galt med armene, og det skal nok blive vist frem herinde hen ad vejen. 

Til sidst lige inden ænderne skal i ovnen, vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul.


6 kommentarer:

 1. Glædelig jul og god bedring

  SvarSlet
 2. Selv glædelig jul. Har du fået akupunktur for din dårlige albue? For en hel del år siden , led jeg den samme tort som du gør nu. Akupunktur var det eneste som hjalp mig. Har aldrig haft tennisalbue siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke prøvet i denne omgang. Har prøvet det en gang før og der hjalp akupunktur ikke, men det kunne da være jeg skulle prøve igen.

   Slet
 3. Glædelig jul. og ikke mindst god bedring. Det er da SÅ ærgerligt, at du ikke kan strikke til den fine, lille fyr,

  SvarSlet
 4. Åh og Øv - jeg ønsker dig god bedring, det er så slemt når man ikke kan strikke og med sådan en lille ny så kribler det da i fingrene. Fortsat god jul og godt nytår.

  SvarSlet
 5. Glædelig jul lige her på falderebet. Det er da træls med den albue,når der er så mange ting, der frister.
  Tillykke med barnebarnet,blev selv mormor til en dreng den 18., så det er nok drengenes måned.

  SvarSlet