mandag den 7. december 2009

Julekort

I går var jeg sammen med nogle dejlige piger, som jeg var på kursus sammen med i foråret. Vi havde en hyggelig eftermiddag hvor vi bl.a. kom til at snakke om nogle julekort, jeg lavede sidste år, som var foldet af nogle te-poser. Prøve skulle vi også, og det gik fint med foldningen, men jeg kunne ikke huske, hvordan de skulle samles til et juletræ. Jeg måtte hjem og kigge. Her er der så et færdigt resultat, som jeg håber hun kan se sig ud af her på billedet. Ellers må du råbe højt Susanne.

Den nederste, der er stammen, har jeg foldet hjørnerne ind bagved, så den får lidt mere stamme-facon.

I går fik jeg jo adventspakke nr. 2, som bestod af et gavekort til matas på 50 kroner. Det var jo en dejlig ting.


I aften er det igen tid til strikkeaften med pigerne. Det bliver dejligt. Jeg har hørt en lille fugl synge om at hun har brug for lidt hæklehjælp, så nu må vi se om det er noget vi kan klare.

Til sidst lige en lille advarsel. Silkbloom fra bc garn kan ikke tåle vask i vaskemaskinen, heller ikke på håndvask-programmet. Jeg har en svigerinde, der lige ville vaske en cardigan, inden hun monterede knapperne, men den var ødelagt da den kom ud af vaskemaskinen. ØV

5 kommentarer:

  1. Åh, det var synd - det kan faktisk godt tåle uldprogram, hvis man vælger temperaturen helt fra og der kun bruges koldt vand. Det er i hvert fald min erfaring. Men det kræver jo at vaskemaskinen har separat temperaturvælger.

    Fine kort du har lavet :-)

    SvarSlet
  2. Tak for en god hjemmeside.

    knus Annette

    SvarSlet
  3. Jeg har vasket min Silkbloom cardigan på 0 gr i vaskemaskinen flere gange, så det kán godt lade sig gøre - men meget ærgerligt for din svigerinde, arbejdet er jo stort og garnet ret lækkert.
    Dejlig hjemmeside du har, følger den dagligt
    Julehilsner fra Lone

    SvarSlet

  4. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

    Cara Mengobati radang Usus
    Cara Mengatasi sakit pundak dan Leher kaku
    Obat Penambah Berat Badan Alami
    Cara Mengatasi Sakit Perut saat Haid

    SvarSlet