1 blomkål
1 løg
1 dl blåbær
1 citron
2 spsk olie
½ dl finthakket persille
½ dl ristede græskarkerner
Salt og peber
Del blomkålen i små buketter og kog den i letsaltet vand i 3 min. Hak løget fint. Bland blomkål, løg, persille og græskarkernerne i en skål. Vask citronen grundigt og riv skallen på et fint rivejern. Pres citronen og bland saften med olien og revet citronskal. Smag til med salt og peber. Dressingen hældes over salaten og vend det rundt. Vend forsigtigt blåbær i.
God fornøjelse.
Det ser altså godt ud :)
SvarSletDet lyder altså lækkert. Den skal jeg prøve. Mon det går med rå blomkål i stedet for, - det kan jeg sædvanligvis bedre lide :) Jeg må lave en prøvesmagning.
SvarSletDet er godt nok specielt, men den skal da prøves og meget flot er den jo også. Tak for ideen.
SvarSletDen var go' si'r Don Pedro;-)
SvarSlet