fredag den 9. december 2011

Længe undervejs.

Blæsten, der suser vildt derude, kan godt sørge for, at jeg foretrækker at være inden døre og hygge med kreative sysler. Denne lille taske har været længe undervejs.


Den er hæklet i fastmasker af rester fra lageret og tilføjet en lynlås.


Jeg har ikke et af de fine pindesæt, der findes på markedet med både pinde og wirer, men i stedet har jeg dem i løse. Denne taske skal fungere som en rejsetaske for mine rundpinde. Ja ikke alle sammen, men en 80'er pind i hver størrelse, så jeg kan klare lidt af hvert, når jeg skal på tur.


Inden i har jeg lavet et ekstra stykke til at sætte nåle og et par sikkerhedsnåle i, og disse kunne lige så godt bruges til at holde nogle maskemarkører. Tasken rummer også en pindemåler og en saks.


Kommer lige i tanke om, at et målebånd også skal have plads i tasken.

4 kommentarer:

 1. En fornem lille strikketaske. Godt gået.

  SvarSlet
 2. Den er da genial :) Helt enkel, men med plads til det hele. Du har lige kreeret en oplagt julegave ide Fru Westerskov.

  God aften og rigtig dejlig weekend
  Kh Henriette

  SvarSlet
 3. Den er bare flot. Sikke en god idé.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Kom ved en tilfældighed ind på din blog. Jeg havde købt en lille taske som kan bruges til div. tilbehør til strik, og var så nysskæring for at se om der egentligt fandtes noget i den retning som var lagt på nettet. Og så var det at jeg så din, Ih, hvor er den sød, den kan jeg rigtigt godt lide. Nu vil jeg kikke på alt det andet du har lagt på din blog. Du er velkommen til også at se min blog som er annetteskreativiteter.blogspot.com. Hilsen Annette Nielsen

  SvarSlet