lørdag den 3. december 2011

Turen går videre.

Øv det er godt nok svært at finde julestemningen frem når det stormer en stiv pelikan, mens regnen trommer på ruden. Der skal vist gang i nogle stearinlys her på matriklen i dag.


Lige nu går tankerne tilbage på en sommerferie på Bornholm for nogle år siden. Jeg er nemlig blevet færdig med denne model, der hedder Bornholm og stammer fra Annette Danielsens bog Strik en ø. 
Den er strikket i forskellige rester fra lageret, lige med undtagelse af den sorte. Hvis jeg finder på at lave den igen, tror jeg nok, jeg vil lave den lidt længere, så den bliver lidt mere tunika-agtig. Det er en god måde at få brugt nogle rester på til et ganske udemærket projekt. Hun kan nu noget med de strikkepinde, hende Annette D.

12 kommentarer:

 1. Ja det er godt nok trist vejr. Her er der gang i starinlysene, appelsiner og neliker sørger for juleduften. Jeg er vild med de farver du har valgt til din Bornholm :)

  SvarSlet
 2. Det er blevet en flot udgave af Bornholm.

  Det her vejr er da helt urimeligt. Jeg strikker en nisse, og håber, det går over.
  God lørdag.

  SvarSlet
 3. Vejret er lige til inde hygge og stearinlys.
  Hvor er din Bornholm flot :-)
  God lørdag

  SvarSlet
 4. Flotte farver du har givet Bornholm

  SvarSlet
 5. Ja sikke da et træls vejr. Din Bornholm er rigtig flot, jeg er selv igang med en og er ca. halvvejs. Den kan som du nævner godt tåle at blive strikket lidt længere, jeg synes også den er for kort :-D

  SvarSlet
 6. Skøn Bornholm du har lavet ;))
  Ja, den er god til rester.

  Yt

  SvarSlet
 7. Super flot Strik ! Ja vejret er kedeligt.
  Indbydelse til Rasmilla besøg i Svendborg, se
  venligst min blog *smil*

  SvarSlet
 8. hej
  den er blevet kanon flot... hvad er det for rest garn du har brugt..

  sjovt flere af ejr snakker om at den skulle være længer.. men skal skrive det bag øret når det bliver min tur til at laven den..

  SvarSlet
 9. Jeg har blandt andet brugt nogle rester af blackhill højlandsgarn fra garnudsalg.dk samt noget jeg har haft liggende meget længe uden bandarole på og jeg kan ikke huske hvad det var. Om den skal være længere er nok en smagssag, men kig på målene inden du starter, så kan du jo se hvad der passer til dig. Det havde jeg ikke gjort, jeg sprang bare ud i det.

  SvarSlet
 10. Flot Bornholm og nogle dejlige farver du har strikket den i.

  SvarSlet
 11. Jeg var så heldig at blive inviteret til workshop med Annette Danielsen, og forelskede mig i netop Bornholm.
  Jeg nåede også at prøve den, konstatere at den vil gøre sig bedre noget længere og blive rigtig meget i tvivl om faconen fungerer på mig.

  Når jeg så ser din, bliver jeg forelsket igen :)

  SvarSlet
 12. smukkeste Bornholm jeg har set...får helt lyst til (alligevel) at strikke den og så med sort/brun som nogle af farverne. Din Samsøkjole er også så fin..også den står på min "skal-strikke-liste"
  Godt Nytår til dig :)

  SvarSlet