fredag den 7. september 2012

Når der skal ro på.

For nogle år siden fik vi renoveret vores garage og skur udvendigt. Det var også meningen, at der skulle ske noget indvendigt. Vi fik da også ordnet garagen indvendigt, men skuret blev ikke rigtig til noget. Hvorfor ved jeg ikke, tror bare vi var kørt træt, og så virkede det nok temmelig uoverskueligt at gå i gang med et skur, der var godt fyldt op af diverse ting. 

Nu er vi gået i gang, og det er et stort arbejde, for både vægge og loft skal have ny beklædning. Det største problem er alle de ting vi har, de skal hele tiden flyttes rundt, så vi kan komme til. Det betyder, at vi har fat i tingene rigtig mange gange, og meget er også blevet smidt ud. Det værste ved at have noget plads, ja så gemmer vi jo bare det mere. 

Normalt synes jeg det er lidt kedeligt at strikke strømper men når trætheden melder sig om aftenen har jeg haft brug for at strikke noget, hvor det bare går der ud af, uden der er brug for at tænke. Til dette er ganske almindelige strømper jo helt perfekt.Det var egentlig meningen at strømperne skulle ha været helt ens, men det var et rigtig stort stykke der skulle rulles af nøgle nr 2 for at de kunne blive ens, og så langt kunne jeg slet ikke tænke, så de blev som de blev. 

Så det er helt tilfældigt at hæl og tå endte i den brune farve på begge strømper.

5 kommentarer:

 1. Meget muligt, at de ikke er ens, men man kan se de hører sammen.

  Strømper er perfekte til tv strik.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. Ved du at du har kode på..... Jeg måtte igennem 4 koder før den forrige kom igennem og ved ikke hvor mange der skal til for at denne her kommer igennem. For at gøre dig opmærksom, hvis du ikke ved det.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din tålmodighed. Jeg har nu forsøgt at slå den fra. Vil du give et praj om det virker nu.

   Slet
 3. Den er nu uden koder og besvær :-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet