torsdag den 16. maj 2013

Hvor dum kan man være ?


I sidste uge startede jeg på denne cardigan, og jeg er nået ca. dobbelt så langt. Jeg strikker af en cone silke/uld den tykke fra garnudsalg, men jeg synes det svinder lidt rigeligt af spolen. En vejning viser, at jeg under ingen omstændigheder har nok garn til projektet. 

Overrasket er jeg egentlig ikke, og planen var at jeg skulle have noget mere, når jeg nu alligevel skulle til åbent hus. Jeg så også noget af garnet deroppe, men meget skulle jo kigges på, og det ender med, at jeg glemmer alt om den igen, ind til jeg igen sidder hjemme i min stue. ØV. 

Et opkald til Kenneth bekræftede mine bange anelser. Han har ikke mere på lager. Nu er den kommet i bunden af kurven, mens jeg overvejer om den skal ende som en vest, eller trævles op, så garnet kan anvendes til en barnetrøje en gang ude i fremtiden.

Så kan jeg lære det - måske 

7 kommentarer:

 1. Det er da bare mere end øv ... men mon ikke vi alle har prøvet det .
  .. eller noget lign ...
  Du kunne prøve at søge efter mere garn på Facebook.
  Der er to grupper der måske er forsøget værd. "Strik" og "Køb/salg fra strikkekurven"

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare surt, håber da du er så heldig at finde lidt mere

  SvarSlet
 3. Øv - du må efterlyse mere garn - måske på Ravelry...

  SvarSlet
 4. Hej
  Træls når det går sådanne, det er ellers en fed farve, syntes du skal gøre som de ander her har forslået søg efter det måske en ligger inde med noget du kan bruge, eller kom en anden farve i.

  SvarSlet
 5. øv hvor ærgerligt,måske kunne du som andre skriver prøve at efterlyse noget ??,ellers må du på jagt efter en opskrift som garnmængden passer til

  SvarSlet
 6. Det er bare surt. Jeg håber, at en eller anden har noget liggende. Jeg har selv et lillelager (host), men desværre ikke lige denne type.....

  SvarSlet
 7. Ej hvor surt, kan du ikke høre her i blogland om der er nogle der har noget de vil af med ? Jeg kan desvære ikke hjælpe :0)

  SvarSlet