lørdag den 11. maj 2013

På garnrov.

Jeg har været i Ålborg, nærmere betegnet Gug alias Garnudsalg.dk. 

Jeg var ikke den eneste, der havde fundet den vej, snarere tværtimod. Allerede på vej derhen mødte vi flere, der kom slæbende på brune papirsposer fyldt med garn. 

Der var travlhed, så jeg snakkede kun kort med Liselotte. Jeg var der nu heller ikke så længe, for jeg havde lokket manden med, og hans tålmodighed med hensyn til garn er ikke helt den samme som min, og det gør jo ikke noget hvis jeg kan lokke ham med på langtur en anden gang ;-) 

Det var svært at vælge i blandt det meget garn, men noget fik jeg da med hjem. Den ene cone synes jeg nu har en helt anden farve i dag end da jeg stod deroppe, men jeg tvivler på det har ændret sig undervejs. Det er nu nok mig der er noget galt med. 


Der var ellers nogle rigtig fine tilbud i garagen, men da jeg er meget uldsart, valgte jeg alligevel den sikre Blackhill Højlandsuld, som det går ok med.

16 kommentarer:

 1. Det ser rigtig lækkert ud.
  Jeg har holdt mig fra Garnudsalg i dag, gad vide, om jeg er ligeså standhaftig i morgen ;-)

  SvarSlet
 2. Fine sager du har fået med hjem ;0)

  SvarSlet
 3. Uhh hvor er det skønne sager du har fået med hjem ;-)

  SvarSlet
 4. Åh, altså, lige mine farver (måske på nær den blå/turkis)..... Glæder mig til at se hvilke modeller du vælger til de fine farver!

  Jeg er da ikke spor træt af at jeg arbejder hele weekenden!!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det mest var manden der valgte den farve. Jeg havde lige forinden prøvet en skjorte inde i byen i næsten den farve, og den var han helt vild med. Skjorten var bare for lille ;)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 5. Skønne skønne farver du har valgt :)
  Knus Jo

  SvarSlet
 6. Nå, du lod dig også lokke....? Var du der fredag, for så var vi der måske samtidig. Ærgerligt, man ikke kan kende hinanden i levende live.
  Sikke lækre garner, du fik slæbt hjem.

  SvarSlet
 7. Ja, jeg var der fredag. Jeg tror klokken var ca. 13 eller 13.30. Vi ankom i en voldsom byge, så vi blev siddende i bilen i et par min til regnen stoppede. Ked af jeg ikke fik hilst på dig, hvis vi har været der samtidig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg stod skam i læ under bygen i garagen...., og fandt samtidig liiige lidt ekstra garn:)

   Slet
  2. Nej hvor ærgeligt. Vi må holde bedre øje en anden gang.

   Slet
 8. Hej
  Så lææækkert garn. Du er heldig. Kender godt det med mandens tålmodighed med garner. Svarer måske til at vi er med i et byggemarked;-)

  SvarSlet
 9. Skønt ser det ud - hvem der bare var i nærheden af Aalborg....

  SvarSlet
 10. Det garnlager skal jeg altså se engang men når man bor i Esbjerg og ikke kender nogen på den anden siden Aahus så er der altså ikke nem at "kommer lige forbi" ;o)

  SvarSlet
 11. Lækre garner du har fået. Højlandsulden går man ikke fejl af :o)
  Også jeg var omkring Gug - kunne slet ikke lade være :o)

  SvarSlet