lørdag den 15. juni 2013

En ommer.


Som så mange andre strikker jeg peasy. Jeg har lige haft den på og kan konstatere at den bliver for stor. Nu bliver den pillet op, og så prøver jeg med et nummer mindre.

13 kommentarer:

 1. Så er det man er glad for at der strikkes topdown,så er det heldigvis `hurtigt` at lave om :))

  SvarSlet
 2. Hvor ærgerligt. Hvis du kigger på min blog kan du se, at jeg lige er blevet færdig med bærestykket. Jeg har lige prøvet den. Jeg tænker at raglanstykket er lidt kort, men min strikkefasthed passer med opskriften.
  Jeg er nu lidt i tvivl om, hvordan jeg kommer videre. Hvad gør du under armene. Jeg strikker rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil give dig ret i at raglanstykket er lidt kort. Jeg har strikket 5 omgange efter sidste udtagning inden jeg har delt til ærmer. Held og lykke.

   Slet
 3. Det er da rigtig øv, men ikke så meget andet at gøre. Påen´ igen.

  SvarSlet
 4. Slår du ekstra masker op under armene? Også held og lykke til dig - jeg har også strikket baglæns nogle gange :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu i gang med en medium. Jeg strikker kroppen før ærmerne for det synes jeg passer mig bedst. Der står i opskriften at man på ærmerne slår 5 masker op og på kroppen 8 masker. Jeg har aldrig før set en opskrift, hvor disse 2 ikke er det samme, så jeg har slået 5 masker op under armene på kroppen og strikket en omgang, hvorefter jeg har taget 3 masker ud inden for det område. Håber du forstår hvad jeg mener, det er lidt svært at sætte på skrift

   Slet
 5. I opskriften står faktisk at hvis man strikker ærmet rundt skal man slå en mindre op i hver side - det giver 8 masker. Ok, så giver det mening. Jeg strikker også M.

  SvarSlet
 6. Surt, surt. Men lækker farve, du strikker i:)

  SvarSlet
 7. Det var øv øv, håber du får den til at passe.

  SvarSlet
 8. ØV - det er altid ærgerligt :-) Sikken en flot cardigan fra "Mere feminin strik", du har lavet - den er helt suveræn :-)

  SvarSlet
 9. Hej hej Det er en pæn trøje som jeg har set flere steder men kan ikke finde opskriften kan du hjælpe mig på forhånd tak
  Venlig hilsen Else Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en engelsk opskrift, som jeg har fundet på www.ravelry.com. Man skal være medlem, og det koster ikke noget. Der er rigtig mange opskrifter, nogen er gratis og andre koster penge. Jeg tror jeg gav ca. 32 kroner for denne.

   Slet
 10. Ærgerligt - men en fordel at du strikker top down :)

  SvarSlet