mandag den 9. november 2015

Garn garn garn.

Der er flere der har spurgt om jeg ikke har været i garnbutikkerne i området omkring Blåvand, når vi nu ferierede der. Til det kan jeg kun sige JO SELVFØLGELIG.

Jeg havde kun pakket et nøgle strømpegarn, så jeg havde strikketøj til turen derover, så jeg lagde ud med at runde Flittiglise i Vejers allerede på vej til sommerhuset. Her købte jeg Isager Merilin, som gerne skulle omsættes til en "julerose" af Annette Danielsen, samt lidt bomuldsgarn til grydelapper og klude.Vi boede i Ho, så derfor var det jo også en nødvendighed at runde Ho strik i løbet af ugen. Her blev det til en hæklebog og noget Rustik fra Karen Noe.


Udflugt til Ribe resulterede i lidt mere bomuldsgarn.


Nu mangler jeg bare tid.6 kommentarer:

 1. Oj... det var lækkert med alt det nye garn... Tid... er en mangelvare... selvom nogen påstår, det bare er et spørgsmål om prioriteringer!
  Jeg synes, det er svært at få tiden og ideerne til projekter til at matche!!!

  SvarSlet
 2. Sikke nogen skønne indkøb du har gjort. Er spændt på at se AD model du skal strikke. Jeg har aldrig besøgt nogen af de butikker. Men jeg er en flittg kunde hos Ho strik, på webshoppen

  SvarSlet
 3. Sikke lækre ting du har fået købt.

  SvarSlet
 4. Uhh, der er da bare fristelser overalt. Sikke meget lækkert garn, du har købt

  SvarSlet
 5. Rene lækkerier - det har da på flere måder været en fantastisk uge ;-) jeg har et besøg til gode i Ho....

  SvarSlet
 6. Uhm - dejlige sager :-) Jeg har jo også for længst købt Merilin til Julerosen, men lige nu er det gaver, der er i 1. række. Jeg strikker på Pæon - hold da op hvor bliver den lækker i Isager Highland Wool - skøn og blød og et meget fint mønster :-)

  SvarSlet