mandag den 24. oktober 2016

Manglende medvind.

Medvind var der ikke meget af på cykelturen i dag. Det var tæt på vindstille og helt fantastisk vejr at cykle i. Ja selv solen har vi fået lov at se i dag. Så det må være ren win win.


Århus-tørklædet fra bogen Urban af Susie Haumann er færdigt. Jeg må indrømme, at det ikke lige var et af dem, jeg faldt mest for, da vi var til strik i Todbjerg. 

Pludselig en dag jeg stod og kiggede i garnskabet, blev jeg alligevel inspireret til at strikke det. Det er strikket i blå-grå-grønne toner, så jeg kom til at tænke på mange af de farver som havet kan opleves i. 

Tænkte egentlig, at det godt kunne gå hen og blive lidt kedeligt at strikke med alle de retmasker, men det var slet ikke det jeg oplevede. Tværtimod fik jeg hele tiden lyst til at strikke en stribe mere. 

Samtidig er det en stor fornøjelse at bruge en masse af de små forskellige rester, der hurtigt kan hobe sig op.11 kommentarer:

 1. Total win win til det hele ;-)
  Urban er flot - jeg har også luret lidt på det...og så er det bare skønt at bruge LIDT af resterne....:-)

  SvarSlet
 2. Der er mange flotte modeller i Urban. Dit Århus er smukt. Jeg er i gang med Silkeborg - det var også garnlageret som bestemte.

  SvarSlet
 3. super flot tørklæde, det er gode farver du har valgt.
  Jeg har lige strikket et, hvor jeg har købt det tilhørende garn. Og ser først undervejs, at jeg da bare kunne ha brugt mine rester... så jeg laver nok et til :-) det er nemlig fint fjernsynsstrik.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Efter mange grålige var mandagens solskin helt vidunderligt.
  Hvor er der mange fine sjaler fra Urban ude på nettet. Din er dejlig. Jeg kan lige se Tversted Strand for mig... En gåtur... Fine nuancer du har sat sammen. Og striber lokker til at strikke videre....

  SvarSlet
 6. Hvor er det lækkert. Virkeligt fine farver.
  Jeg har altid medvind. Er nemlig den lykkelige ejer af en el-cykel :)

  SvarSlet
 7. Så flot tørklæde. Det er så fint med pom pom der giver lidt tyngde i det. Har lige bestilt bogen efter din anbefaling. Glæder mig til at se i den :-)

  SvarSlet
 8. Så håber jeg, den falder i god jord.

  SvarSlet
 9. Det er godt nok flot, jeg har det også på strikkelisten

  SvarSlet
 10. Det var da en glimrende ide til et resteprojekt. Super flot sjal .

  SvarSlet