mandag den 8. maj 2017

Måske fra oven..


Med denne kunne jeg godt have brug for en fotograf, for den viser sig slet ikke fra den rigtige side på en bøjle, men det var den eneste mulighed i dag.

Det er Gili fra bogen Måske Fra Oven af Annette Danielsen. Den er strikket fra oven i en bomuld/hør blanding (ikke den rigtige efter opskriften) og silkemohair. Jeg kender ikke den japanske bomuld, som skulle bruges, men jeg synes den dunlin jeg har brugt føles lidt hård.

6 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk. Garnet ser rustikt ud på den helt rigtige måde.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne godt tænke mig at se den på, hvis du får overskud til det. Jeg overvejer den også, men tænker over om garnet ikke er lidt tykt til en sommerbluse? Og jeg synes også den er kort. Har du strikket den længere?

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig er den ikke til brug når det bliver rigtig sommer. Den er kort men jeg lavede den kun 1 cm eller 2 længere da den blandt andet skal bruges fil en kort nederdel. Da den er strikket fra oven er den nem at forlænge til den ønskede længde. Vi må se om jeg kan få en "fotograf" til at hjælpe.

   Slet
 3. Ja det er en meget smuk model med etgodt defineret mønster ☺ den japanske bomuld er meget hård og papiragtig - er i gang med at strikke med den i øjeblikket

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt vi ikke kan "mærke" igennem computeren 😜

   Slet