lørdag den 21. november 2009

Bytur.

Jeg har været en tur i Odense i dag, hvor jeg fik overstået de sidste adventsgaver og et par julegaver. Selvfølgelig skulle jeg også lige runde tanterne og der var som sædvanlig mange mennesker og masser af spændende varer at kigge på.

Disse skulle jeg også afhente. Jeg har det sidste stykke tid haft svært ved at se, når jeg skulle lave håndarbejde, og en synsprøve sagde at læsebriller var nødvendig. Det er nu ikke nemt at vælge, for jeg synes jo, jeg ser underlig ud med briller, men mon ikke jeg vender mig til det med tiden. Det bliver i hvert fald rart at sidde i stuen uden så meget spot på, at hele byen bliver lyst op, bare fordi jeg skal se hvad jeg laver ;-)

5 kommentarer:

 1. uha kender det godt, tingene bliver ligesom lidt større med læsebriller ;-). De er ellers rigtig flotte dine briller.

  SvarSlet
 2. De er ski da super smarte dine briller , hmmm jeg kan godt selv huske hvordan det var første gang , da jeg skulle vænne mig til briller ... og nu kan jeg ikke undvære dem :-)

  SvarSlet
 3. Det vænner man sig hurtigt til, man bliver helt afhængig af de briller.
  De er rigtig flotte de briller du har valgt.

  SvarSlet
 4. De er smart dine nye briller,men det kan godt tage tid at vænne sig til dem og huske hvor man har lagt dem.Det er midt største problem ved at gå med briller

  SvarSlet
 5. Ja, jeg kan godt mærke der skal lidt tilvænning til, bliver noget ør i hovedet, men det bliver forhåbentlig hurtigt bedre.

  SvarSlet