fredag den 12. august 2011

Jeg guffer stadig.

Der er mere guf her på kanalen. Den anden dag kom denne pakke med posten, ja det var jo nok ikke den store overraskelse, da jeg jo selv havde bestilt, men det blev det jo ikke mindre dejligt af.


Det er Rasmillas ynglingsgarn. Det er første gang jeg skal prøve det, så jeg er spændt på, hvordan det er at strikke af. Bogen var nok et impulskøb, efter at ha' set og læst om den rundt i blogland. Der er dog op til flere modeller, der godt kan ende med at komme på mine pinde.

Rasmillas service er helt i top. Jeg bestilte en dag, og næste dag kom det med posten, så kan det vist ikke blive meget bedre.

7 kommentarer:

 1. Du har sørme da bestilt alle de gode sager. Bogen er et skønimpulskøb (sådan fik jeg også tilegnet mig den) og Rasmillas Ynglingsgarn er bare så lækkert. Jeg glæder mig da til at se, hvad du skal lave af det.

  SvarSlet
 2. Bogen rummer fkere skønne modeller , syntes jeg . rasmilla garnet er jeg derimod ikke vildt imponeret af , jeg syntes det er super tyndt , men til gengæld er det meget blødt når det er strikket ,meeen jeg tror ikke det kommer på mine pinde igen ... men spændende at se hvad du skal lave af dit garn ...

  SvarSlet
 3. Jeg er ved at strikke et sjal i Rasmillas yndlingsgarn, jeg synes, det er super lækkert og blødt, det er bestemt ikke det sidtse, jeg strikker af det garn

  SvarSlet
 4. Du forkæler da dig selv:)
  Spændende, hvad der skal strikkes.

  SvarSlet
 5. Glæd dig ! Rasmilla garn er så dejligt at strikke af, og spec. efter vask ! Bogen er også i hus her, og nøj mange smukke !

  SvarSlet
 6. Jamen sådan en pakke kan godt være overraskende selvom man selv har bestilt den ;-) Hvor ser det lækkert ud - jeg har også stadig Rasmillas garn tilgode, måske kan jeg få fingre i noget på Fanø :-) God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 7. Pas på, du bliver så afhængig af pakkerne fra Rasmilla....det blev jeg :-)
  Skønne farver du har valgt.

  SvarSlet