tirsdag den 30. august 2011

Tjaa det bliver vist en bundskraber.


Denne er strikket efter et mønster fra Drops. Jeg kan ikke huske nummeret, og opskriften er endt i skrældespanden. Efter min mening var den fyldt med fejl, nærmest fra starten, dog ikke noget der gav store problemer, men derimod masser af irritation. Jeg hader dårlige opskrifter.

Den er strikket i silkebloom fra BC garn, noget rigtig lækkert garn. Strikkefastheden passede fint, men jeg synes ikke helt den egnede sig til modellen. Det var som om, den blev længere og længere, måske den havde godt at at blive strikket sammen med en uldtråd, for at holde bedre på formerne. På billedet ser den skæv ud, men det er den ikke (hvis jeg skal sige noget godt om dette projekt).

Jeg tror den ender i bunden af kurven til optrævling til fordel for et andet projekt. Er der nogle, der har nogle gode ideer? Tror jeg har 6-7 ngl liggende på lageret.

4 kommentarer:

 1. Vesten er ellers sød, men kender godt "fornemmelsen". Man kan lige så godt trævle op, - og da især når det er lækkert garn! Jeg mener, at have se Viften fra Isager strikket op i Lucca, som jo har samme strikkefasthed som Silkbloom. Er dog ikke hundrede procent sikker. Mange venlige hilsner Helle

  SvarSlet
 2. ØV, hvor ærgerligt, den ser ellers så fin ud på billedet og sikken skøn farve :-) Kan du ikke få ideer på BC-garns hjemmeside og checke hvad de har af opskrifter i silkbloom?

  SvarSlet
 3. Vesten er ellers fot på billedet, men jeg har også oplevet som dig, at noget strikke vokser og bliver længere i brug, så ender det også i bunden af skabet hos mig eller jeg har lært at holde mig langt æk fra garnet :-)

  SvarSlet
 4. Ærgerligt, for fin ser den ud!

  Håber du finder en skøn model, der kan strikkes i garnet uden at ændre facon/længde.

  SvarSlet