tirsdag den 5. juni 2012

Begrænset holdbarhed ?

Hvad er et garnnøgle ? I min verden er det x antal meter garn der er rullet op i et nøgle. I sådan et nøgle er der 2 ender - 1 i starten og 1 til slut. Og ingen knuder undervejs.


For ca. 2 til 3 år siden var jeg til lagersalg i Kolding, som så mange andre. Jeg havde en del garn med hjem. Noget blev brugt med det samme, andet har ligget på lager siden. 
Blandt andet købte jeg dette garn, som jeg først på året fandt ud af at bruge til Hvirvelstrøm fra Annette D. Strikkefastheden passede, og der ville være garn nok til modellen. Ikke for meget i overskud, men altså lige nok. 


Det viser sig så, at de sidste 4-5 ngl. jeg har brugt, har garnet været brudt op til mindst 10 gange på hvert nøgle, så nu er jeg spændt på, om der er garn nok, for der går jo lige lidt mere til, for hver gang det er brudt. 


Havde jeg vist det, så havde jeg aldrig købt det, men det kunne jeg jo for pokker ikke se udenpå. Øv Øv nu håber jeg der er garn nok. 

3 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for dig, det er en utrolig flot farve.
  Knus Jo

  SvarSlet
 2. Flot farve. Den trøje bliver du bare glad for, har selv strikket den, men der skulle desværre nogen justeringer til fordi jeg syntes ærmerne var for stramme.
  Jeg kan også blive irriteret når garnet har brud. Og enten er bundet sammen eller man selv må gøre det.
  Har prøvet det med de farveskiftende strømpegarner og så har de haft vendt dem forkert således at farveskiftet blev forkert. Øv det er træls.

  Håber at det slår til på trods

  SvarSlet
 3. Hej, det kommer helt an på hvor du køber garnet. Hvor det er lavet og hvilke kvalitets krav firmaet har. Kender flere dårlige garner hvor man binder alt for mange ender sammen, og derved får man mange mindre antal meter. Både garnet prod. I dk og udlandet. kan godt forstå du bliver sur.....smil

  SvarSlet