onsdag den 13. juni 2012

Nok.


Det endte med at der var garn nok. Heldigvis for det. Jeg er dog lidt spændt på, hvor længe den holder, for jeg har set et par steder, hvor garnet er meget tyndt. Lidt ærgeligt jeg ikke har opdaget alle steder undervejs, men modellen er jo oplagt til fjernsynstrik, og så er øjnene jo optaget et andet sted. Jeg tror jeg vil sy de par steder, så tråden ikke bliver brudt, og der derved kommer hul.


Modellen er Annette D. hvirvelstrøm. En god og nem model, som har været fin at strikke, selv om det kun er på pind 3. Hvad der ellers ikke er min ynglings-tykkelse. Den er strikket i PRIMA, som er 100 % uld. Det er købt ved BC-garns lagersalg. Garnet er dejlig blødt, men ellers har jeg ikke mere godt at sige om det.Solen var godt nok ikke voldsom skarp, men solbrillerne dækker og beskytter hævede og røde pollen-øjne. Mere medicin er bestilt, så nu håber jeg det snart begynder at hjælpe. Jeg synes godt nok det er slemt i år, og pollentallene er stadig ikke voldsomt høje. Det er lige før, jeg ønsker regn den næste måneds tid ;-)

13 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig god, og en super flot farve
  Ses vi i silkeborg til grib garnet?
  Knus Jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre. Weekenden er fyldt med en masse andre aftaler. God fornøjelse. Jeg håber du skriver lidt om det.

   Slet
 2. Flot trøje. Jeg er også lige blevet færdig med en hvirvelstrøm. Min blev desværre lidt lille, strammer lidt under armene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, jeg har samme størrelse som Annette D, for hendes modeller passer stort set hver gang ;-)

   Slet
 3. Jeg er altså vild med HVirvelstrøm, og sikke en smuk farve, du har valgt

  SvarSlet
 4. Den er virkelig blevet flot. Den sidder rigtig fint:)

  SvarSlet
 5. Det var dog skrækkeligt med det pollen og dig. Men please: ikke for meget regnvejr allivegel :-)
  Din Hvirvelstrøm er blevet rigtig flot, og den klæder dig meget godt. Synd med garnets tynde steder dog, håber du kan gøre noget ved det, så trøjen kan holde den tid ud, du har lyst at bruge Hvirvelstrøm.

  SvarSlet
 6. hej
  den er blevet super fin og er rigtig fin til dig... kan da godt forstå at du vil passe på den og rigtig øv med dit garn...

  ja havd skal ejg sige om pollem... det er noget pis og jeg har masser af frugt og grønt som ejg ikke tåler på grund af det, desvære min farit frugt jordbær er en af dem i år... øvøv... og når ejg ikke kan lade være kløre og jeg får små blæner i munden af det...

  håber deet virker det du får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også problemer med nogle madvarer bla nye kartofler og jeg elsker nye kartofler. Jeg spiser kun en lille smule af gangen selv om det klør, men jeg ved dog, hvad det er der gør at det klør. Vi må lide ;) desværre

   Slet
 7. Hvor var det godt at garnet slog til ;-)
  Det er så skøn en trøje. Havde samme problem med ærmerne som Susan, men lavede så bare nogen flere udtagninger, så der blev en rib ekstra og ærmerne tilsvarende længere, det blev godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne ændre den, så den passer dig, for det er en rigtig god model.

   Slet
 8. Ej hvor er den fin.
  Hvad med at brodere små blomster eller stjerner i en kontraskfarve der hvor den er tynd i garnet?

  SvarSlet