lørdag den 9. juni 2012

Lap på lap.

Førhen lavede jeg meget håndarbejde, når vi kørte på langtur, men på grund af mine dårlige arme, er jeg nødt til at begrænse, hvor meget jeg laver, så derfor har jeg valgt det fra på bilturene. Man må jo prioritere - desværre.


I morges blev en enkelt strøtanke hurtigt sat i omløb, og en lille time senere havde vi pakket kaffe, the, ost og marmelade, og turen gik mod den dansk/tyske grænse, så reserverne kunne fyldes op igen. Morgenbrødet blev købt undervejs. Jeg nåede lige at få lidt garn og en hæklenål med inden vi strøg ud af døren. 

Det er lidt hyggeligt at stå ved bagsmækken med morgenbrød og en dejlig kop the, mens solen titter lidt frem bag skyerne. Det er lige så vi kommer i feriestemning.

Det gik bedre med hæklingen end forventet. Jeg nåede 11 firkanter undervejs. Det er iøvrigt også den officielle strik ude dag i dag. Jeg ved ikke om det også gælder med hækling, men det er i hvert fald foregået uden for hjemmet og nærmest på tværs af landet. Hvor mange der har set det, ved jeg ikke, men sådan en køretur går bare meget hurtigere på den måde. Nu må vi så se om armene kan holde til at lave lidt mens "drengene" spiller fodbold, ellers bliver det vist en meget lang kamp.

6 kommentarer:

 1. Vi var en tur dernede i tirsdag ... sammen med en million andre mennesker.. nåede også lidt hækleri på turen ned men måtte til rattet hjemad ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt med en officiel strik-ude-dag det kan man da kun blive glad af. Og så må jeg rose billederne i dit banner. Jeg synes dit fine strik er utroligt smukt mod brolægningen og farverne passer perfekt til de grønne æbler. Når du nu samtidigt er en strikkeblog er det et fint banner der fortæller hvad det handler om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det er altid dejligt at få respons på det man laver :)

   Slet
 3. Dejligt at du kunne hækle, hvad skal du lave med de firkanter ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ved at hækle et slumretæppe.

   Slet